Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (22/2)

Ελλάδα 5:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (22/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (22/2)

ΝΕΑ

Επιβίωσες από τον… κατακλυσμό και έφθασες σώος στο σπίτι σου. Χαλαρός και «στεγνός», μπορείς να απολαύσεις όλα τα νέα αυτοκίνητα αλλά και την υπόλοιπη ειδησεογραφία της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου. Η βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr σου προσφέρει άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα δεν θα αρχίσουμε με την έκθεση της Γενεύης, αλλά με ένα δημοφιλές αυτοκίνητο που αρχίζει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα. Ο λόγος για το νέο Seat Leon, το οποίο προσφέρεται με πλήρη γκάμα κινητήρων TSI και TDI, σε τιμές από 12.990 ευρώ.

Το μενού των παρουσιάσεων νέων μοντέλων, λίγες ημέρες πριν κάνουν πρεμιέρα στην ελβετική πόλη, περιλάμβανε τα ανανεωμένα Citroen C3 και Chevrolet Captiva, την 7θέσια έκδοση του Hyundai Santa Fe, αλλά και την πιθανολογούμενη παρουσία του Dacia Duster. Σας δείξαμε επίσης το εσωτερικό του πρωτότυπου Citroen Technospace, από το οποίο θα προκύψει το νέο C4 Picasso.

Στην κατηγορία των supercar σας δείχνουμε ένα video με μία Ferrari 458 Italia Spider να «παρακολουθεί» την καμουφλαρισμένη McLaren P1, αλλά και φωτογραφία-teaser που δημοσιοποίησε η Touring Superleggera ενόψει της αποκάλυψης της Disco Volante.

Advertisement
Advertisement

Βροχή δεν είχαμε μόνο στην Αττική αλλά και στη Βαρκελώνη, όπου ολοκληρώθηκε το δεύτερο σετ χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στη Formula 1. Κορυφαίο χρόνο σημείωσε ο νέος πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.[nggallery id=1904]