Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (21/2)

Ελλάδα 16:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (21/2)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (21/2)

ΝΕΑ

Ο καταιγισμός νέων αυτοκινήτων ενόψει της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης συνεχίστηκε και την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν τα είδατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχετε άλλη μία ευκαιρία: στη βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr. Απλά πατήστε πάνω σε κάθε είδηση για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Volkswagen θέλει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην ελβετική πόλη και με την πληθώρα νέων μοντέλων έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει. Σας δείξαμε πρώτοι την έκδοση παραγωγής του XL1, του διθέσιου υβριδικού αυτοκινήτου με μέση κατανάλωση κάτω του 1 λίτρου. Συνεχίσαμε με την ισχυρότερη diesel έκδοση του νέου Golf, το GTD με τα 184 PS. Και από το Ίνγκολσταντ και την Audi είχαμε ενδιαφέροντα νέα: το πρωτότυπο Α3 e-tron, με συνδυαστική ισχύ 204 PS και κατανάλωση 1,5 lt/100 km.

Στη Γενεύη θα δούμε επίσης το Micromax, τον… κύβο με τέσσερις ρόδες της ριζοσπαστικής Rinspeed, αλλά και την ευρωπαϊκή έκδοση του νέου μεσαίου sedan της Infiniti, του Q50. Στα τέλη Μαρτίου και την έκθεση της Νέας Υόρκης θα δούμε την AMG εκδοχή της νέας CLA, όμως η Sony μας άφησε να ρίξουμε μία ματιά στο 4θυρο coupe επιδόσεων με αφορμή το λανσάρισμα του Playstation 4.

Συνδέοντας το αυτοκίνητο με τη μεγάλη οθόνη, το Peugeot 208 «συμμετέχει» στη νέα ταινία του Μπράιν ντε Πάλμα, με τίτλο «Passion». Σας μεταφέραμε επίσης τη φημολογία γύρω από την κορυφαία έκδοση ZR1 της νέας Corvette C7 και την μέγιστη ισχύ του κινητήρας της.

Advertisement
Advertisement

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ταχύτερος όλων με τη Ferrari F138 στην πίστα της Βαρκελώνης. Αναλύουμε όσα συνέβησαν την τρίτη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης και μεταφέρουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.[nggallery id=1892]