Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (17/4)

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (17/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (17/4)

ΝΕΑ

Όσο πλησιάζουμε στην έκθεση της Σαγκάης τόσο αποκαλύπτονται οι προθέσεις των κατασκευαστών. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις της Τετάρτης είναι συγκεντρωμένες στη βραδινή ανασκόπηση του NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

Σας έχουμε συνηθίσει σε αποκαλύψεις και συνεχίζουμε στο ίδιο δρόμο. Παρουσιάσαμε την πρωτότυπη GLA Concept, την πρωτότυπη έκδοση του compact SUV της Mercedes που θα αναμετρηθεί με τη BMW X1. Και μιας και αναφερθήκαμε στους Βαυαρούς, έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες της Χ4, η οποία θα κάνει επίσης πρεμιέρα στην έκθεση της Σαγκάης.

Η Audi λανσάρει στο νέο Α3 μία ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία του συστήματος ενημέρωσης. Βρίσκει τα φθηνότερα πρατήρια υγρών καυσίμων σε κάθε περιοχή και βοηθά τον οδηγό να γλυτώσει αρκετά ευρώ. Δείτε ένα video με το νέο Ford Fiesta ως μέρος ενός έργου τέχνης. Η Toyota δημιούργησε ένα video clip για να γιορτάσει την πώληση 5 εκατ. υβριδικών αυτοκινήτων. Ένα πραγματικά σημαντικό επίτευγμα.

Από το χώρο της Formula 1, διαβάστε για τις φήμες που θέλουν τη Red Bull ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κίμι Ράικονεν, αλλά και την άποψη του Σερ Στέρλινγκ Μος, σχετικά με το αν μπορεί μία γυναίκα να κερδίσει σε Grand Prix του θεσμού.

Advertisement
Advertisement