Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (16/4)

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (16/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (16/4)

ΝΕΑ

Όταν επιστρέφεις στο σπίτι απαλλαγμένος από το άγχος και την κούραση των τελευταίων ωρών, βρίσκεις πάντα χρόνο για να αφιερώσεις στο… πάθος σου για το αυτοκίνητο. Το NewsAuto.gr προσφέρει κάθε βράδυ πλήρη ενημέρωση με την ανασκόπηση που έγινε θεσμός.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren P1 μεταφέρει την τεχνολογία από τη Formula 1 στο δρόμο και η βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη video. Θέμα αυτή τη φορά η αεροδυναμική απόδοση του κορυφαίου της supercar.

Η Volvo ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του V40 με νέα έκδοση του 1.6 βενζίνης. Έχει απόδοση 120 PS, προσφέρει μέση κατανάλωση 5,3 lt/100 km και ρίχνει την τιμή του σουηδικού hatchback κάτω από τα 20.000 ευρώ. Μάθετε επίσης όλες τις λεπτομέρειες για το νέο κινητήρα 1.2 της Renault με ισχύ 130 PS. Πόσο καταναλώνει, ποια μοντέλα θα εξοπλίσει και ποιες επιδόσεις χαρίζει.

Δείτε επίσης τη… ροζ Ghost που δημιούργησε η Rolls Royce αλλά και κατασκοπευτικές φωτογραφίες με τη μελλοντική Mercedes C-Class Cabriolet να πραγματοποιεί δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

Στον απόηχο του Grand Prix της Κίνας, στη McLaren ασχολούνται με τις «χαμηλές πτήσεις» του Σέρτζιο Πέρεζ και στη Red Bull με την εγκατάλειψη του Γουέμπερ από καύσιμο στις κατατακτήριες.