Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/4)

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/4)

ΝΕΑ

Δες τι έχασες μέσα στη μέρα! (10/4)

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του αυτοκινήτου 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και κάθε βράδυ συνοψίζει την επικαιρότητα στην καθιερωμένη ανασκόπηση που έγινε θεσμός.

Advertisement
Advertisement

Την Τετάρτη εξασφαλίσαμε άλλη μία αποκλειστικότητα, παρουσιάζοντας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Citroen DS Wild Rubis. Το πρωτότυπο γαλλικό μεσαίο SUV θα κάνει πρεμιέρα στις 20 του μήνα στη Σαγκάη.

Οι ορεινές διαδρομές, πάνω από τη Νίκαια της Γαλλίας, ήταν ιδανικό πεδίο δράσης για να δοκιμάσουμε το νέο Ford Fiesta ST, το… πυραυλάκι των 182 PS και των 6,9 sec για το 0-100.

Δείτε επίσης τρία video: Στο πρώτο εξ αυτών η Ferrari συγκρίνει τη νέα LaFerrari των 960+ PS με την προηγούμενη ναυαρχίδα της, την Enzo. Στα άλλα δυο παρουσιάζονται το νέο Jeep Cherokee αλλά και ένα πρωτότυπο μοντέλο, το Hyundai HND-9 μέσω του οποίου βλέπουμε έναν πιθανό μελλοντικό αντίπαλο του Toyota GT86.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε για ποιο λόγο «μαλώνουν» η Ford και η Toyota και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το επόμενης γενιάς Seat Leon Cupra R.

Ενόψει του επόμενου Grand Prix της Formula 1 στην Κίνα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο Κυριακή, η Ferrari δίνει βάρος στις κατατακτήριες δοκιμές και η Force India στην επίλυση του προβλήματος με το μπουλόνι που συγκρατεί το ελαστικό.