Live Κίνηση
Περισσότερα
MG 2023

MG: 7 χρόνια εγγύηση, εγκεκριμένο δίκτυο και απόλυτη εμπιστοσύνη

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MG: 7 χρόνια εγγύηση, εγκεκριμένο δίκτυο και απόλυτη εμπιστοσύνη

MG 2023

MG: 7 χρόνια εγγύηση, εγκεκριμένο δίκτυο και απόλυτη εμπιστοσύνη

MG 2023

Η επιστροφή της MG στην Ελληνική αγορά συνοδεύεται από μια πληρέστατη γκάμα άμεσα διαθέσιμων μοντέλων και εκδόσεων, με ανέλπιστα μεγάλη εργοστασιακή εγγύηση, μέσω του πληθωρικού επίσημου δικτύου αντιπροσώπων.

Advertisement
Advertisement

Προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, η Syngelidis Automotive Companies κάνει στοχευμένες επιλογές και ενέργειες. Η πλέον πρόσφατη είναι αυτή της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής της θρυλικής MG.

Η MG Motor, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, επαναπροσδιορίσει τον όρο “Value for Money” και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Advertisement
Advertisement

Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.

Με προτάσεις για κάθε ανάγκη, η MG δείχνει έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτησή της στην αγορά, κάτι που τονίζεται περαιτέρω με την υποστήριξη του μεγαλύτερου Ομίλου Εταιρειών Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτή του Ομίλου Συγγελίδη – Syngelidis Automotive Companies, που αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή, πριν και μετά την αγορά.

Advertisement

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών MG λειτουργεί εύρηθμα, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας, με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην εγχώρια αγορά.

Advertisement

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά. Με αυτή την καινοτομία, η MG διασφαλίζει πως κάθε κάτοχος νέου μοντέλου MG, απολαμβάνει την πιο άνετη οδηγική εμπειρία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για 7 ξένοιαστα χρόνια (7 έτη ή 150.000 χιλιόμετρα).

Advertisement

Σημειώστε μάλιστα επίσης πως τα μοντέλα της MG είναι ετοιμοπαράδοτα σε ένα πλούσιο δίκτυο επίσημων καταρτισμένων αντιπροσώπων, οι οποίοι προσφέρουν μεταξύ άλλων και την δυνατότητα στον πελάτη για ένα εκτεταμένο test drive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η MG τα αλλάζει όλα στην Ελλάδα!
Επίσημο: Οι τιμές των μοντέλων της MG Motor στην Ελλάδα
MG ZS: Το SUV που αλλάζει τα δεδομένα (+video)