Live Κίνηση
Περισσότερα
MERCEDES_GLA

Mercedes-Benz GLA 200: Το best seller των SUV ετοιμοπαράδοτο!

Ελλάδα 6:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz GLA 200: Το best seller των SUV ετοιμοπαράδοτο!

MERCEDES_GLA

Mercedes-Benz GLA 200: Το best seller των SUV ετοιμοπαράδοτο!

MERCEDES_GLA

Με άμεση παράδοση, σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η νέα Mercedes-Benz GLA 200 διαθέτει κυριολεκτικά όλα όσα περιμένετε από ένα κορυφαίο compact SUV, και ακόμη περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes GLA εξοπλίζεται με τους τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, οι οποίοι εξελίχθηκαν εξολοκλήρου για τη νέα έκδοση της σειράς compact μοντέλων. Διαθέτουν σαφώς μεγάλη απόδοση ισχύος, υψηλή αποδοτικότητα, περιορισμένες εκπομπές ρύπων καθώς και χαμηλή κατανάλωση.

Η λίρα εκατό όμως στην γκάμα των βενζινοκινητήρων δεν είναι άλλος από τον M 282 με κυβισμό 1,33 λίτρων στην GLA 200 (με πολύ χαμηλή κατανάλωση όπως και εκπομπές CO2) και ισχύ 163 ολοζώντανους ίππους και 250 Nm ροπής από χαμηλό εύρος περιστροφής. Αυτός ο κινητήρας διαθέτει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για αποδοτική λειτουργία υπό μερικό φορτίο. Το 7αρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με το οποίο συνδυάζεται φροντίζει ώστε να προσαρμόζει την παροχή της ροπής στο οδηγικό στυλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Στην πράξη το συγκεκριμένο σύνολο έχει αποδείξει το πλούσιο ταλέντο του, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο έχει αγαπηθεί τόσο από το ευρύ καταναλωτικό κοινό, το οποίο έχει καταστήσει την GLA 200 ένα από τα λατρεμένα best-seller της αγοράς.

H νέα Mercedes GLA βασίζεται στη νεότερη, πιο άκαμπτη και πιο ελαφριά MFA πλατφόρμα της γερμανικής μάρκας, φέροντας ανάρτηση με Γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός και Πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, αλλά και διευρυμένα μετατρόχια εμπρός-πίσω (πάνω από 4 εκατοστά).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει κερδίσει στα οδικά του χαρακτηριστικά, χωρίς παράλληλα να απαιτείται οι μηχανικοί της Mercedes να καταφύγουν σε λύσεις όπως π.χ. μια πιο σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης που θα έθετε σε αμφιβολία την παρεχόμενη άνεση.

Advertisement

Τουναντίον, και αυτό μάλιστα είναι το κύριο ζητούμενο στα περισσότερα υπερυψωμένα αυτοκίνητα της εποχής, η νέα GLA φαίνεται να έχει βρει τη… χρυσή τομή μεταξύ της άκρως ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς και της υψηλής άνεσης/ποιότητας κύλισης, παρέχοντας στον οδηγό της μια συνάμα ξεκούραστη και ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Advertisement

Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία, μοντέρνα και δυναμική, η Mercedes GLA αποτελεί το απόλυτο αντικείμενο πόθου για όσους αναζητούν ένα πολύπλευρο luxury crossover. Και επειδή οι μεγάλες επιθυμίες πρέπει να εκπληρώνονται άμεσα, τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε χωρίς καμία αναμονή.

Οι αδρές γραμμές και οι αρμονικές αναλογίες της, προκαλούν τον θαυμασμό με την πρώτη ματιά. Ενώ η υψηλή αισθητική της καμπίνας, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα πλήθος από καινοτόμες ψηφιακές ευκολίες, θα κάνουν κάθε σας διαδρομή μια μοναδική εμπειρία. Κι όλα αυτά συνδυασμένα με εντυπωσιακή ευελιξία και παραδειγματική πρακτικότητα.

Advertisement

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz GLA

Η Mercedes GLA έχει να επιδείξει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία των μικρομεσαίων – ή compact – SUV, εκμεταλλευόμενη στοιχεία όπως το ελκυστικό της design, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι εγνωσμένης αξίας κινητήρες, αλλά και φυσικά το κύρος που φέρει πάντα ένα δημιούργημα της μάρκας με το αστέρι.

Μην ξεχάσετε πως σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που δεν βρίσκονται εύκολα καινούργια ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, υπάρχουν Mercedes GLA με άμεση παράδοση στο δίκτυο με link στο dealer locator  Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα Mercedes-Benz | Mercedes-Benz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Mercedes-AMG GT63 επιταχύνει σαν dragster
Ποιος Ελληνας αγόρασε αυτή την υπέρ-Mercedes
Mercedes: Στόχος τα 45 ηλεκτρικά στα επόμενα 7 χρόνια