Live Κίνηση
Περισσότερα
MERCEDES-EQ-2022

Ο εκλεπτυσμένος εσωτερικός κόσμος της Mercedes EQC

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο εκλεπτυσμένος εσωτερικός κόσμος της Mercedes EQC

MERCEDES-EQ-2022

Ο εκλεπτυσμένος εσωτερικός κόσμος της Mercedes EQC

MERCEDES-EQ-2022

Η Mercedes EQC αποτελεί χωρίς περιστροφές το φωτεινό σήμα κατατεθέν της ηλεκτρικής πρόωσης αποπνέοντας μια έντονη high tech αύρα εξωτερικά. Όλα αυτά υπό τον πολυτελή μανδύα της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Κάθετοι εμφανίστηκαν οι ειδικοί της εταιρίας και στο πόσο συμβατή με το περιβάλλον πρέπει να δείχνει η EQC χωρίς να προκαλεί ή να δηλώνει τεχνολογική διαφοροποίηση.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας βοηθά αισθητά το κοινό να αφομοιώσει ταχύτερα την ηλεκτροκίνηση και το βαθύτερο νόημα της, αυτό δηλαδή που πρεσβεύει κάτω από τα υψηλού επιπέδου σωθικά της η EQC.

Advertisement
Advertisement

Διαφυλάχτηκε βέβαια ως κόρη οφθαλμού η επιβλητικότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά την υπόσταση των Mercedes, όπως και η άρρηκτη σχέση με το πρωτότυπο, κάτι που επιβεβαιώνει και η πρόσθια όψη, σχεδόν από άλλο πλανήτη.

Τώρα, το ψηλό περιμετρικό προφίλ του μεγάλου και μοντέρνου αμαξώματος αποτελεί εκτός των άλλων μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα… θωρακισμένης κατασκευής.

Στα ενδότερα της νέας EQC, αποκαλύπτονται στα έκθαμβα μάτια σου τόσο το επίπεδο πολυτέλειας και η ενδελεχή προσοχή στη λεπτομέρεια, όσο και οι τεχνολογικές υπηρεσίες διασύνδεσης νέας εσοδείας. Μάλιστα, όλα στο κόκκινο.

Advertisement

Η κορυφαία ποιότητα υλικών συναρμογής και φινιρίσματος, όχι μόνο ανταποκρίνεται στα γνώριμα δυσθεώρητα στάνταρ του γερμανικού εργοστασίου, αλλά πολύ περισσότερο, παρομοιάζονται με δυνατή γροθιά στο στομάχι του ανταγωνισμού.

Advertisement

Δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από το συγκεκριμένο “πάρτι νεοτερισμού” στο διακεκριμένο εσωτερικό το γνωστό σύστημα πολυμέσων τεχνητής νοημοσύνης MBUX, στην πιο εξελιγμένη μορφή.

Η εικόνα που αντικρίζεις είναι εντυπωσιακή με τις δύο μεγάλες ενσωματωμένες οθόνες 10,25’’ εμπρός από το οπτικό πεδίο σου, ο συνδυασμός τους αν μη τι άλλο θυμίζει έντονα όχημα του σύμπαντος που πιθανόν έχεις δει σε κάποια κινηματογραφική ταινία.

Advertisement

Η ηλεκτρονική ξεκάθαρα δίνει ρεσιτάλ στην καμπίνα της νέας EQC, θα μπορούσες βέβαια να ισχυριστείς πως σε ωθεί να γίνεις πλέον άριστος γνώστης των διάφορων λειτουργιών και υπομενού που διαθέτει το αυτοκίνητο.

Στο ευεργετικό χωροταξικό σκέλος τώρα, τα 2,873 μέτρα του μεταξονίου της EQC απελευθερώσουν άφθονο χώρο για τα πόδια των γαλαζοαίματων ιδιοκτητών που συνειδητά επιλέγουν να καθίσουν πίσω δεξιά.

Η EQC ανάβει με επιτυχία τον φάρο εξηλεκτρισμού της Mercedes αξιώνοντας δικαιωματικά τον ανυπόκριτο θαυμασμό μας. Σε μεταφέρει αυτομάτως στη φανταχτερή πλευρά του αύριο, κυρίως με το απόκοσμο riding που χαϊδεύει το δρόμο, την τελειοθηρική ποιότητα, την επιτάχυνση αεροσκάφους, τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες πρώτης γραμμής. Το κύρος του αστεριού αποτελεί μόνο την αφορμή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Starlight…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια “εσωτερική” ματιά στην Mercedes-Benz EQC
Mercedes-Benz EQC 4×4 Concept: Το ηλεκτρικό SUV που θα αγαπήσουμε
Η Mercedes EQC με μία λέξη (video)