Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το περιτύλιγμα της Toyota Supra (+vid)

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το περιτύλιγμα της Toyota Supra (+vid)

Men + Speed

Το περιτύλιγμα της Toyota Supra (+vid)

Men + Speed

Αναμένουμε το νέο Toyota Supra που θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2019, σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία του σπορ αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και περιμένουμε να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου 2019. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το… περιτύλιγμά του είναι μαύρο, κόκκινο και λευκό, ένας συνδυασμός που σίγουρα δεν το κάνει να περνά απαρατήρητος.

Η Toyota λοιπόν σκέφτηκε να κάνει κάτι διαφορετικό για φέτος τα Χριστούγεννα. Με βάση το εξωτερικό του ολοκαίνουργιου σπορ αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολόιδιο περιτύλιγμα αλλά αυτή τη φορά όχι για αυτοκίνητα, αλλά για δώρα.

Τώρα, αν νομίζετε ότι αυτό είναι μόνο το τέχνασμα μάρκετινγκ της Toyota για να διαφημίσετε την άφιξη του σπορ αυτοκινήτου, κάνετε λάθος. Τα περιτυλίγματα Supra camo πωλούνται για να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Crisis at Christmas στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόνο 500 τεμάχια χαρτιού περιτυλίγματος 695mm x 1000mm θα πουληθούν και θα πληρώνεις περίπου 6 δολάρια για τέσσερα φύλλα χαρτιού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν την εθνική φιλανθρωπική οργάνωση για τους άστεγους. Μπορείτε να αγοράσετε το χαρτί περιτύλιξης Supra camo από την Toyota GB μέσω του CrowdFunder.co.uk.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε play για να δείτε το παρακάτω βίντεο…