Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

O Mark Webber οδηγεί την Mission E (vid)

Ελλάδα 0:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Mark Webber οδηγεί την Mission E (vid)

Men + Speed

O Mark Webber οδηγεί την Mission E (vid)

Men + Speed

H ζωή ενός πρώην οδηγού της Formula 1 και οδηγού της Porsche είναι αδύνατον να μην έχει τα τυχερά της. Ο λόγος για τον Mark Webber. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Webber σταμάτησε από τη Formula 1 το 2013 με την καριέρα του να κλείνει στην ομάδα της Porsche, η οποία και τον χρησιμοποιεί ως έναν από τους οδηγούς της για την 919 Hybrid στα παγκόσμια πρωταθλήματα αντοχής 2014-2016.

Από την πρώτη εμφάνιση της Mission E ως πρωτότυπο αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2015, η Porsche χρειάστηκε δύο χρόνια πριν εμφανιστεί στο Nürburgring. Μόλις πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησαν επίσημες φωτογραφίες του πρωτότυπου Mission E.

Στο παρακάτω βίντεο, ως εκπρόσωπος της Porsche έχει «αποστολή» να οδηγήσει την Mission E κι έτσι βρέθηκε στην πίστα δοκιμών της Porsche στο Weissach. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν το επίσημο όνομα παραγωγής θα είναι Mission E. Αυτό όμως που γνωρίζουμε και το οποίο επιβεβαιώνει ο Webber είναι ότι θα έχει τουλάχιστον 600 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Mission E φαίνεται πολλά υποσχόμενη, ειδικά με τα ανακοινωθέντα στοιχεία της απόδοσης, αφού υπολογίζεται ότι κάνει τα 0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα και έχει 500km με μία πλήρη φόρτιση. Αν και όλες αυτές οι πληροφορίες που έχουμε μπορεί να αλλάξουν μέχρι το επίσημο ντεμπούτο της Mission E το 2019. Αναμένουμε…

Προς το παρόν δείτε το βίντεο με τον Mark Webber: