Men + Speed

Κονγκ: Η νήσος του κρανίου (video)

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κονγκ: Η νήσος του κρανίου (video)

Men + Speed

Κονγκ: Η νήσος του κρανίου (video)

Men + Speed

Ο μύθος του θρυλικού Κινγκ Κόνγκ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μία πολυαναμενόμενη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Τιτλοφορείται «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» (Kong: Skull Island) θα διηγείται από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς.

Το στόρι έχει ως εξής:  μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Advertisement
Advertisement

Πολλά υποσχόμενο το cast, με τον «hot» αυτή την εποχή Τομ Χίντλστον σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, τη βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον, τον Τζον Γκούντμαν και ο -χιουμοριστικό ακόμα και στα σοβαρά του- Τζον Σ. Ράιλι. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κεμπέλ και Γιουτζίν Κορδέρο.

Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες σε 2D και 3D, στις 9 Μαρτίου από την Tanweer.

Δείτε το σχετικό trailer…

Advertisement