Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

James Bond No Time To Die: Τα 10 νέα οχήματα του 007 (+video)

Ελλάδα 5:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

James Bond No Time To Die: Τα 10 νέα οχήματα του 007 (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

James Bond No Time To Die: Τα 10 νέα οχήματα του 007 (+video)

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η τελευταία περιπέτεια του James Bond έχει σήμερα το βράδυ την παγκόσμια πρεμιέρα της  στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, και εμείς σας παρουσιάζουμε τους νέους τετράτροχους (και έναν δίκυκλο) πρωταγωνιστές.

Advertisement
Advertisement

Η 25η ταινία (28η για να προσθέσουμε τις 3 ανεπίσημες παραγωγές) παραγωγές θα κάνει πρεμιέρα μετά από πολλές αναβολές λόγω Covid-19. Τελικά η πανδημία δεν νίκησε τον 007.

Η Βρετανική βιομηχανία αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας κάνει τη δική της γιορτή στη νέα ταινία του James Bond: «No time to die». Tο παρόν (DBS Superleggera & Valhalla) και το παρελθόν της Aston Martin (DB5, V8 Vantage) μαζί με την Jaguar XF αλλά και τα Land Rover Defender, Range Rover Sport και Triumph Scrambler έχουν τους πρώτους ρόλους. Μαζί τους τα  Toyota Land Cruiser Prado J90 και Maserati Quattroporte.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Advertisement
Advertisement

Aston Martin DB5
Στη νέα ταινία του James Bond: «No Time To Die» η «DB5» έχει και πάλι τον πρώτο ρόλο.  Προφανώς, ήταν και παραμένει ένα εμβληματικό αυτοκίνητο, που για τους Άγγλους ήταν και αξιόπιστο. Βλέπετε ο λιγότερο εμφανής δημόσιος υπάλληλος τους κράτησε το ίδιο εταιρικό αυτοκίνητο για έξι δεκαετίες.

Aston Martin V8 Vantage
Όσοι έχετε επιθυμήσει τον παλιό V8 της εταιρίας, θα τον ακούσετε και πάλι. Είχαμε να δούμε την V8 Vantage, από τον καιρό του Timothy Dalton. Ένα όμορφο και τόσο παρεξηγημένο αυτοκίνητο.

Advertisement

Aston Martin DBS Superleggera
Μια σύντομη λήψη σε ένα από τα τρέιλερ της ταινίας NTTD αποκαλύπτει τη νέα συνάδελφο του Bond (Nomi), να εμφανίζεται με μία DBS Superleggera (τώρα, δυστυχώς, απλά ονομάζεται DBS).

Advertisement

Νέο Land Rover Defender
Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι τα Land Rover έπαιξαν αναπόσπαστο μέρος στο multiverse του Bond όσο και οι Aston Martin, οπότε δεν μας εκπλήσσει, πως η Land Rover κυκλοφόρησε ακόμη και μια ειδική έκδοση «NoTimeToDie» Defender.

Advertisement

Jaguar XF
Ναι, αυτή, που… μαζεύει τις σφαίρες από την DB5 είναι μία XF. Αυτό το στιγμιότυπο υποδηλώνει κάποια μορφή ήπιας διαφωνίας και σκληρής ανταλλαγής «απόψεων» μεταξύ των οδηγών.

Range Rover Sport
Διάφορα Range έχουν παίξει σε ταινίες του Bond, ακόμη και για τον Daniel Craig δεν είναι ξένο, αλλά σε καμία ταινία του 007 δεν τα έχουμε δει να πετούν.

Toyota Land Cruiser Prado J90
Μπορούμε παρακαλώ να χειροκροτήσουμε τον άνθρωπο, που επέλεξε τα αυτοκίνητα για την ταινία; Ναι ένα πραγματικό παλιό Land Cruiser (το Prado) στέλνει ένα Range Rover για πτήση στην καταστροφή και αργότερα αποφεύγει ένα… ελικόπτερο.

Triumph Scrambler
Με αυτή τη μοτοσυκλέτα ο James Bond κάνει αυτό το απίστευτο άλμα πάνω από μια σκάλα και  με προορισμό (φαινομενικά) το Φεγγάρι.

Aston Martin Valhalla
Τίποτα άλλο από το απόλυτο. Η Valhalla, με τον κινητήρα V8, των 600 χιλιάδων λιρών και το ρεκόρ στο Nürburgring. Όπως φαίνεται μπροστά του στέκεται το αφεντικό του Bond: «Μ».

Maserati Quattroporte
Η Maserati Quattroporte της τέταρτης γενιάς δοκιμάζετε στην οδήγηση στα όρια. Τόσο που σχεδόν στρίβει με τα… χερούλια από τις πόρτες.