Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Jaguar Land Rover

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Jaguar Land Rover

Men + Speed

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Jaguar Land Rover

Men + Speed

Στο ετήσιο γεγονός της “Πρωτοχρονιάς στο Gum στην Κόκκινη Πλατεία” στη Μόσχα, η Jaguar Land Rover παρουσίασε την ερμηνεία της όσον αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία για το Νέο Έτος. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Πρωτοχρονιάς αποτελούν κύριο σύμβολο του επόμενου έτους και θεωρείται σημαντική γιορτή στη Ρωσία. Έτσι, λοιπόν, γνωστές μάρκες καλούνται να παρουσιάσουν την ερμηνεία τους μέσω του σχεδιασμού του δέντρου που παρουσιάζουν.

Η ιδέα της Jaguar Land Rover είναι “Η πόλη στην οποία ζούμε”. Πρόκειται για ένα μεγάλο δέντρο, όπου το κοσμούν μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα, προσόψεις καταστημάτων –όπως ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων, παπουτσιών, παιχνιδιών- μικρών καφετεριών και ξενοδοχείων. Μαζί με όλα αυτά, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν μοντέλα της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως το Jaguar F-Type Coupe και το Land Rover Range Rover που σταθμεύουν μπροστά από τα μαγαζιά, αντικατοπτρίζοντας την ιδέα της αναγκαιότητας των αυτοκινήτων στην καθημερινή ζωή ανά πάσα στιγμή.
jaguar-land-rover-new-year-tree-640

Έτσι, η σύγχρονη ιδέα της Jaguar Land Rover, με την οποία θέλει να ερμηνεύσει την νέα χρονιά είναι να προβάλλει τη σημασία των αυτοκινήτων στη ζωή μας, στο παρελθόν, το παρόν αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

jaguar-land-rover-new-year-tree-a640 jaguar-land-rover-new-year-tree-b640 jaguar-land-rover-new-year-tree-c640 jaguar-land-rover-new-year-tree-d640

Μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2019, η έκθεση θα βρίσκεται στο μεγάλο εμπορικό πολυκατάστημα Gum στη Μόσχα της Ρωσίας και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν.

 

Advertisement

 

 

Advertisement