Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να πάει διακοπές ένας εργένης!

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να πάει διακοπές ένας εργένης!

Men + Speed

Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να πάει διακοπές ένας εργένης!

Men + Speed

Το να ταξιδεύεις στον κόσμο είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία για τον καθένα. Άλλωστε πάντα υπάρχουν λόγοι για να ταξιδέψεις. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα μέρη που πρέπει να πάτε όσο είστε ελεύθεροι…

  1. Μόντρεαλ, Καναδάς
Advertisement
Advertisement

Λίγοι άντρες θα μπορέσουν να αντισταθούν στις όμορφες γυναίκες, οι οποίες μιλούν με σαγηνευτική γαλλική προφορά. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι γυναίκες ελκυστικές, αλλά και ολόκληρη η πόλη. Όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, αφού υπάρχουν πολλά και διάσημα κλαμπ και κυρίως strip clubs.

Montreal-Club

  1. Στοκχόλμη, Σουηδία

Τα πάρτι στη Στοκχόλμη είναι φανταστικά κι εκεί βρίσκεται και η καλύτερη EDM (Electronic Dance Music) σκηνή στον κόσμο. Επίσης, η πόλη αυτή είναι γνωστή για τα πανέμορφα ξανθά κορίτσια που θα συναντήσεις όταν πας. Επισκεπτόμενος τα μουσεία και τις γκαλερί τέχνης της πρωτεύουσας, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις έναν διαφορετικό πολιτισμό από τον δικό μας, αλλά και μια μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Advertisement
Advertisement

Stockholm-Nightlife

  1. Ίμπιζα, Ισπανία

Αν ψάχνεις ένα μέρος, στο οποίο θες όλη μέρα να παρτάρεις, η Ίμπιζα αποτελεί τον τέλειο προορισμό για εσένα. Θα μπορέσεις να δεις από κοντά το μεγαλύτερο nightclub του κόσμου, το Privilege, το οποίο χωράει περισσότερα από 10.000. Κατά την περίοδο Ιουνίου- Οκτωβρίου, πηγαίνουν στα πιο δημοφιλή κλαμπ οι μεγαλύτεροι DJ.

ibiza-girls

  1. Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
Advertisement

Εκτός από τα αμέτρητα ιστορικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και μοναδικούς ναούς, στην Μπανγκόκ θα βρεις εξαιρετικά εστιατόρια αλλά και μια νυχτερινή ζωή για διασκέδαση. Κι όλα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Bangkok-city

  1. Βερολίνο, Γερμανία
Advertisement

Μπορεί αρχικά να φαίνεται ένα όχι και τόσο ελκυστικό μέρος, αλλά το Βερολίνο είναι ένας παράδεισος με ωραίες γυναίκες από όλο τον κόσμο. Όπως στην Ίμπιζα, έτσι κι εδώ μπορείς να πας στα καλύτερα πάρτι ακούγοντας μουσική από τους πιο γνωστούς DJ που υπάρχουν. Αναμφισβήτητα, η βραδινή ζωή σε συναρπάζει.

  1. Κανκούν, Μεξικό

Είναι διάσημο για την έντονη νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες με λευκή άμμο. Αν θέλετε να επισκεφθείτε αυτή την πόλη, η καλύτερη στιγμή για να το πράξετε είναι από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Είναι ιδανικό για τους singles, καθώς υπάρχουν πολλά θέρετρα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να συναντήσετε κάποιον του αντίθετου φύλου. Αποτελεί ένα μέρος που σίγουρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε όλα σας τα προβλήματα.

Advertisement

  1. Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Οι περισσότεροι που επιλέγουν για διακοπές το Λας Βέγκας, το πιο πιθανόν είναι απλά να θέλουν να διασκεδάσουν. Το φαγητό στα εστιατόρια είναι υπέροχο και κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Κάθε ξενοδοχείο έχει ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο ψάχνοντας για ένα μέρος να βγεις το βράδυ. Φυσικά, αν πας εκεί δεν πρέπει να ξεχάσεις να παίξεις τυχερά παιχνίδια!

  1. Βαρκελώνη, Ισπανία

Η πρωτεύουσα της Καταλονίας είναι μία πόλη που έχει τα πάντα. Πανέμορφες θάλασσες, ιστορικά μνημεία και πολλά βραδινά μαγαζιά. Οι νέοι αγαπούν να την επισκέπτονται, καθώς μπορείς να περάσεις τέλεια, ανεξαρτήτως με το τι τύπος είσαι. Η καλύτερη εποχή για να πας είναι από το Μάιο μέχρι τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Οκτώβριο.

  1. Μαϊάμι, Φλόριντα

Διάσημο σε όλο τον κόσμο για τον εκπληκτικό καιρό που έχει και τα απίστευτα μέρα που μπορείς να επισκεφθείς. Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει κάποιες μέρες στην South Beach, απολαμβάνοντας τον ήλιο; Δεν είναι μια πόλη που έχει ιστορία και κληρονομιά όπως οι άλλες πόλεις σε αυτή τη λίστα, αλλά προσφέρει τη δική του γοητεία. Μόλις φτάσετε στο Μαϊάμι, θα αισθανθείτε αμέσως την επιθυμία να χαλαρώσετε. Εκεί βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα και στριπτίζ κλαμπ του κόσμο.

Miami-Beach-Party

  1. Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Είναι γεμάτο από τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες του κόσμου, γι’ αυτό και αποτελεί τον παράδεισο των ανδρών. Όταν φτάσετε σε αυτή την πόλη, να θυμάστε το νούμερο ένα κανόνα που είναι: παρέα στην παραλία, να συναναστραφείς με τους ντόπιους και να πας σε στα δικά τους πάρτι. Το καρναβάλι του Ρίο είναι επίσης ένα γεγονός που πρέπει να ζήσετε. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.