Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Κατασκοπεία: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κατασκοπεία: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Κατασκοπεία: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Θέλοντας να διατηρήσει την πρωτιά της στις παγκόσμιες πωλήσεις των premium εταιρειών, η Mercedes ετοιμάζει για το 2020 αρκετά νέα μοντέλα. Εμείς, με τη βοήθεια του κατάσκοπού μας, σας αποκαλύπτουμε τα 3 πιο σημαντικά εξ αυτών.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο εκ των πιο σημαντικών νέων μοντέλων της Mercedes που θα δούμε το 2020 είναι η νέα γενιά της GLA, η οποία θα έρθει για να ολοκληρώσει το παζλ της compact οικογένειας μοντέλων της μάρκας. Έπειτα, θα δούμε ένα διαχρονικό best-seller της Mercedes, τη νέα γενιά της C-Class, ενώ πολύ σημαντική θα είναι και η νέα EQA, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact αυτοκίνητο στην ιστορία των Γερμανών. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Νέα Mercedes GLA

Advertisement
Advertisement

H νέα γενιά της GLA θα έρθει το 2020 για να πλαισιώσει τις Mercedes A-Class (χάτσμπακ και σεντάν), B-Class, CLA, CLA Shooting Brake και GLB, δημιουργώντας έτσι την πληρέστερη compact οικογένεια μοντέλων της μάρκας στην ιστορία. Το νέο μοντέλο τεχνικά θα βασιστεί πάνω στην ίδια προσθιοκίνητη πλατφόρμα με όλα τα παραπάνω αυτοκίνητα της εταιρείας, η οποία σε συνδυασμό με τους νέους turbo κινητήρες (από 1.33 lt.) βενζίνης και diesel, θα συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων.

Σχεδιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες μας, η νέα Mercedes GLA θα λάβει ένα πιο δυναμικό design συγκριτικά με την τωρινή, εφαρμόζοντας λιγότερες καμπύλες γραμμές, πιο πολλές ακμές και έντονες νευρώσεις στο αμάξωμά της. Επιπλέον των παραπάνω, η νέα γενιά της GLA θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχει και έκδοση crossover-coupe, όντας το μικρότερο μοντέλο του είδους στη γκάμα της μάρκας.

Advertisement

Mercedes EQA

Advertisement

Η EQA θα είναι ένα ακόμη νέο compact μοντέλο της Mercedes που θα δούμε το 2020 και παράλληλα, η δεύτερη χρονικά νέα ηλεκτρική πρόταση της εταιρείας μετά την μεγαλύτερη EQC. Το αυτοκίνητο θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο το οποίο γνωρίσαμε και από κοντά στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της έκθεσης Αυτοκίνηση Anytime 2019, ενώ θα έχει πολλά κοινά με την Mercedes A-Class.

Στο εμπρόσθιο τμήμα της EQA, ο κατάσκοπός μας αποκαλύπτει ομοιότητες με την Mercedes EQC, ενώ το υπόλοιπο αμάξωμα παραπέμπει άμεσα στην A-Class. Το τελικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο δείχνει άκρως ελκυστικό. Στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, αυτό που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι η EQA θα προσφέρει αυτονομία κίνησης με μια φόρτιση 400 χιλιομέτρων, έχοντας μπαταρία χωρητικότητας 60 kWh.

Νέα Mercedes C-Class

Advertisement

Η C-Class είναι ένα από τα παραδοσιακά best-seller μοντέλα της Mercedes. Και, το 2020, το μεσαίο premium σεντάν θα μπει στην 5η του γενιά (από το 1993 που ονομάστηκε «C-Class»), αποκτώντας περισσότερα εφόδια από ποτέ για να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο ανταγωνισμό. Ένα από αυτά θα είναι και η αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων του, στην οποία εκτός των diesel και βενζινοκίνητων επιλογών θα συμπεριλαμβάνονται και plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Με βάση τις εικόνες των κατασκόπων μας, η νέα Mercedes C-Class θα αποκτήσει μια πολύ δυναμική σχεδίαση. Πιο ρευστές γραμμές, μεγαλύτερη μάσκα και εισαγωγές προφυλακτήρα, αλλά και μακρόστενα εμπρόσθια φώτα θα συνθέσουν τo κύριο εξωτερικό περίβλημα της C-Class, με ακόμη περισσότερο δυναμισμό να συναντούμε στο Coupe μοντέλο. Συνολικά, θα έχουμε να κάνουμε με την πιο εντυπωσιακή C-Class όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης:
Αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Nissan Qashqai
Πρώτη γεύση από τη νέα Alfa Romeo GTV;
Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5
Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι το νέο Audi A3
Αποκλειστικό Newsauto: Το νέο VW Golf GTI θα είναι πιο ισχυρό από ποτέ