Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2024

Νέο Jeep Compass Plug-in Hybrid με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Jeep Compass Plug-in Hybrid με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

JEEP 2024

Νέο Jeep Compass Plug-in Hybrid με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

JEEP 2024

Το νέο Jeep Compass 4xe με τεχνολογία PHEV αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση για όλους τους πελάτες και δη τους εταιρικούς χρήστες οι οποίοι έχουν να κερδίσουν πολλά από τη συγκεκριμένη επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep που πάντα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, κατάφερε με ιδανικό τρόπο να συνδυάσει τα σύγχρονα συστήματα εξηλεκτρισμού με το DNA της μάρκας, περνώντας ομαλά και με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο στη νέα γενιά υβριδικών μοντέλων.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της μετάβασης είναι το νέο Jeep Compass 4xe. Το SUV της Jeep συνδυάζει άψογα τον κόσμο της περιπέτειας με τον κόσμο της καθημερινής ευχρηστίας, προσφέροντας στον οδηγό ένα σύνολο που μπορεί να καλύψει κάθε περίσταση.

Μόνο τυχαίο βέβαια δεν είναι το γεγονός πως το Jeep Compass 4xe αποτελεί στη χώρα μας μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στην κατηγορία των Plug-in Hybrid μοντέλων (PHEV), ενώ είναι με διαφορά το δημοφιλέστερο τετρακίνητο PHEV. Να σημειωθεί πως ολόκληρη η γκάμα του μοντέλου έχει μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης και όλα τα υπόλοιπα φορολογικά οφέλη που συνοδεύουν τα PHEV μοντέλα με ΛΤΠΦ κάτω από 40.000 ευρώ και εκπομπές CO2 κάτω από 50 γρμ./χλμ.

Advertisement
Advertisement

Το 4xe αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα PHEV της αγοράς, προσφέροντας όχι μόνο υψηλή απόδοση αλλά επιπλέον τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για έως 50 km καθώς και το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης που παρουσίασε ποτέ η θρυλική εταιρία.

Τα ειδικά προγράμματα του Selec-Terrain μαζί με στοιχεία όπως το Hill Descent Control και το κλείδωμα της τετρακίνησης υποστηρίζουν απόλυτα τη φήμη της Jeep στα 4×4, ενώ η έκδοση Trailhawk διαθέτει ειδική προστασία των μηχανικών μερών στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και το αποκλειστικό πρόγραμμα Rock του Selec-Terrain, για πραγματικά δύσβατες εκτός δρόμου συνθήκες.

Advertisement

Η άνεση και η χλιδή αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία των μοντέλων της σύγχρονης Jeep και το Compass 4xe φυσικά και δεν αποτελεί εξαίρεση, με όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού να διαθέτουν ιδιαίτερα πλούσιο πακέτο άνεσης και ασφάλειας.

Advertisement

Ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν στάνταρ περιμετρική κάμερα 360ο, σύγχρονο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 10,1’’, πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), handsfree άνοιγμα χώρου αποσκευών καθώς και καλώδιο φόρτισης Mode3 για τα δημόσια σημεία φόρτισης.

Με ελεύθερη κίνηση στον πράσινο Δακτύλιο και δωρεάν στάθμευση στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο των πόλεων, το νέο PHEV Jeep Compass 4xe είναι εδώ αλλάζοντας τα δεδομένα στα C-SUV, με κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου, ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου, μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και σεβασμό στο περιβάλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις εξοπλισμού για το Jeep Compass
Jeep Compass e-Hybrid: Κομψός λάτρης της περιπέτειας
Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή