Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2022

Στα άδυτα του νέου Jeep Renegade

Ελλάδα 8:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα άδυτα του νέου Jeep Renegade

JEEP 2022

Στα άδυτα του νέου Jeep Renegade

JEEP 2022

Το νέο Jeep Renegade ποντάρει κυρίως σε εξελιγμένες τεχνολογίες αλλά και μία περιπετειώδη διάσταση που όμοιά του δεν υπάρχει σε αυτοκίνητο της κατηγορίας. Το τερπνόν δια το υωφελίμου δηλαδή…

Advertisement
Advertisement

Το Renegade αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο πωλήσεις, και αποτελώντας την πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία της εταιρίας.

Η πρόσφατα ανανεωμένη γενιά του μοντέλου, τονίζει ακόμα περισσότερο τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μάρκας προσθέτοντας στοιχεία όπως τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED σε κάποιες εκδόσεις ή τις καινούργιες και πολύ όμορφες ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Αυτό πάντως που το ξεχωρίζει είναι το αυθεντικό και μοναδικό του στιλ, με σαφείς αναφορές στον πρωτεργάτη της εταιρίας, το θρυλικό Willys αλλά και με στοιχεία από το Wrangler. Και όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό και μοντέρνο σύνολο, με κορυφαίους χώρους για επιβάτες και μια συνολικά αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής στο σαλόνι του.

Από τα highlights του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν τα εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα από υψηλής ποιότητας υλικά με πολύχρωμα διακοσμητικά από ανοδιωμένο μέταλλο, έχοντας ως έμπνευση τα γυαλιά που χρησιμοποιούν οι αθλητές στα extrme sports.

Στο εσωτερικό υπάρχουν εμφανή στοιχεία από την μεγάλη παράδοση του ονόματος Jeep, με την κεντρική κονσόλα να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευκολία των επιβατών ενώ διατίθεται και η παραδοσιακή χειρολαβή εμπρός από τον οδηγό για καλύτερη στήριξη στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Advertisement

Με κορυφαία ευρυχωρία, την πρακτικότητα ενός μεγάλου χώρου αποσκευών, πολλές έξυπνες θέσεις για αντικείμενα, μεγαλύτερο εσωτερικό ύψος και πλάτος στην κατηγορία του, το Jeep Renegade διαθέτει ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο και άνετο σαλόνι για την φιλοξενία πέντε επιβατών με τις αποσκευές τους.

Advertisement

Το ανανεωμένο Jeep Renegade έχει ενσωματωμένο ένα καινοτόμο σύστημα πολυμέσων με την ονομασία Uconnect. Συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ή 8,4 ιντσών, και παρέχει πολλές νέες δυνατότητες, όπως τις αυτόματες κλήσεις σε περίπτωση ατυχήματος, το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου από απόσταση μέσω smartphone, τον εντοπισμό του αυτοκινήτου μέσω ειδικής εφαρμογής και πολλά ακόμα.

Το νέο Jeep Renegade εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης, Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Έξυπνο Σύστημα Υποβοήθησης Ταχύτητας, Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων, Σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου, Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, και πολλά ακόμα.

Advertisement

Το Renegade υιοθετεί επίσης και μία σειρά από αναβαθμισμένους κινητήρες, πιο αποδοτικούς, με καλύτερες επιδόσεις, οικονομική λειτουργία και πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει τον κινητήρα 1.0 λίτρου με 120 ίππους, την υβριδική έκδοση 1.5 με απόδοση 130 ίππους με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και την έκδοση Diesel στα 1,6 λίτρα με απόδοση στους 130 ίππους με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το νέο Jeep Renegade πηγαίνεις παντού
Οι αρετές του νέου Jeep Renegade
Jeep Renegade 4xe: Με στιλ και φαντασία