Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2022

Πλούσια γκάμα εκδόσεων για το νέο Jeep Compass

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλούσια γκάμα εκδόσεων για το νέο Jeep Compass

JEEP 2022

Πλούσια γκάμα εκδόσεων για το νέο Jeep Compass

JEEP 2022

Στην Ελλάδα το νέο Jeep Compass είναι διαθέσιμο σε 6 εκδόσεις παρακαλώ (Sport, Longitude, Limited, S, Trailhawk και 80th Anniversary). Είναι απίθανο να μη βρει κάποιος αυτή που του ταιριάζει επακριβώς.

Advertisement
Advertisement

Η “πυξίδα” της Jeep δείχνει τον δρόμο στα μεσαία SUV με βαρύγδουπο όνομα αλλά και την απαραίτητη premium αύρα. Μαζί βέβαια με μια ανεξίτηλα χαραγμένη μακρά παράδοση σε τέτοιου είδους οχήματα.

Αποφασισμένο να αλλάξει τις ισορροπίες στην πολυπρόσωπη κατηγορία των SUV, το ανανεωμένο Jeep Compass προβάλλει δικαίως πιο ικανό από ποτέ. Και έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει αυτό.

Η ανασχεδιασμένη φωτεινή υπογραφή των φωτιστικών σωμάτων (τεχνολογίας LED) και η διακριτικά διαφοροποιημένη μάσκα αποτελούν τις βασικές επεμβάσεις που δέχτηκε το νέο μοντέλο, συνδράμοντας σε μια πιο φρέσκια και εμπεριστατωμένη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων συμπεριλαμβάνεται πλέον το σύστημα πολυμέσων UConnect 5 με οθόνη από 8,4’’ έως και 10,10’’, οι ζάντες αλουμινίου, τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED, αλλά και ένα πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), το οποίο περιλαμβάνει, σύστημα αυτόνομης πέδησης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, Intelligent Speed Assist, Lane Support System, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού.

Στην κορυφή της γκάμας δεσπόζουν οι εκδόσεις Limited (έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια), S (έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα), Trailhawk (για απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες) και η συλλεκτική 80th Anniversary, που προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει την Jeep σημείο αναφοράς στην κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

Advertisement

Το Compass καταλαμβάνει το 40% των συνολικών πωλήσεών της Jeep. Με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, βαθύ τεχνολογικό υπόβαθρο και βελτιστοποιημένη γκάμα κινητήρων, η οποία περιλαμβάνει βενζινοκίνητητες, plug-in υβριδικές και diesel προτάσεις, το φημισμένο SUV θέλγει αμέσως τους γνώστες.

Advertisement

Το νέο Jeep Compass συνιστά το πρώτο Jeep στην Ευρώπη που εξοπλίζεται με ημιαυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2. Πλήρης όπως προαναφέραμε είναι και η δέσμη συστημάτων υποβοήθησης, η οποία εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια στους επιβάτες του νέου Jeep.
Το νέο Jeep Compass αποτελεί ξεκάθαρα το πακέτο που θα αναζητούσε κάθε συνειδητοποιημένος χρήστης τέτοιων οχημάτων, έχοντας το βαρύ όνομα και τις μεγάλες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου, πολύ ψηλά στη λίστα του. Well done, Jeep…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Compass 4xe: Γνήσιο Jeep, 100% υβριδικό
Jeep: Νέες υβριδικές εκδόσεις για Renegade και Compass (Τιμές)
Δοκιμή: Jeep Compass 1.6 MultiJet 130 PS