Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2022

Υπέρογκες δυνατότητες για το νέο Jeep Gladiator

Ελλάδα 18:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υπέρογκες δυνατότητες για το νέο Jeep Gladiator

JEEP 2022

Υπέρογκες δυνατότητες για το νέο Jeep Gladiator

JEEP 2022

Πρωτίστως κυριαρχεί η επιβλητική μάσκα με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full-LED του Jeep Gladiator που δίνουν το έντονο στίγμα αυτού του διαφορετικού και ισχυρού pick-up, εξ’ αρχής.

Advertisement
Advertisement

Την εικόνα συμπληρώνει ο στιβαρός χώρος φόρτωσης μήκους 1,53 μέτρων, ο οποίος διαθέτει ειδική προστατευτική επίστρωση, καθώς και πτυσσόμενο κάλυμμα για την προστασία του φορτίου.

Το νέο Jeep Gladiator διατίθεται σε 3 εκδόσεις αμαξώματος, πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, δυναμικά συστήματα, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, σύγχρονες τεχνολογίες και ισχυρούς κινητήρες. Πρόκειται για ένα ικανότατο διπλοκάμπινο με μια 100% ατσάλινη καρότσα των 153 εκατοστών, ενώ προσφέρεται με σκληρή οροφή, μαλακή οροφή (soft top), αλλά και χωρίς οροφή.

Advertisement
Advertisement

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός προσφέρει ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο για την κατηγορία, με το Gladiator να είναι το μοναδικό pick-up όπου ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει τμήματα του αμαξώματος, όπως είναι η οροφή και οι πόρτες για απόλυτη επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Την καρδιά όλων των εκδόσεων αποτελεί ένας 3λιτρος V6 MultiJet ντίζελ κινητήρας (Euro 6D), ο οποίος αποδίδει 264 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο.

Το νέο Gladiator συνιστά το ικανότερο pick-up όχημα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Jeep. Αυτό απορρέει από την πληθώρα σύγχρονων ενσωματωμένων off-road τεχνολογιών, όπως είναι το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Selec Trac με βοηθητικό κιβώτιο δύο ταχυτήτων (low ratio 2.72:1), ενώ ενσωματώνονται άξονες (εμπρός και πίσω) Dana 44 τρίτης γενιάς.

Advertisement

Το νέο και αποδοτικό Gladiator επωφελείται από τις εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αναχώρησης, όπως και από το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Δεν φέρει τυχαία την “πιστοποίηση” Trail Rated, η οποία σημειώστε πως υπογραμμίζει τις υπέρογκες εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Advertisement

Στο εσωτερικό του νέου Jeep Gladiator δεσπόζει η οθόνη 7.0 ή 8,4 ιντσών, η οποία απεικονίζει ευκρινώς όλες τις σημαντικές λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων Uconnect 4ης γενιάς (συμβατό με συσκευές Apple και Android).

Το νέο pick up της Jeep ενσωματώνει κάμερα οπισθοπορείας ParkView με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, σύστημα Rear Cross-Path Detection (ανίχνευση κάθετης διέλευσης στο πίσω μέρος), ανίχνευση τυφλού σημείου, Forward Collision Warning με αυτόνομο φρενάρισμα και Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Gladiator: Σύμβολο επιβολής
Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;
XDubai Gladiator: To pick-up της Jeep σε ρόλο εξερευνητή (+video)