Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2022

Jeep Gladiator: Σύμβολο επιβολής

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Jeep Gladiator: Σύμβολο επιβολής

JEEP 2022

Jeep Gladiator: Σύμβολο επιβολής

JEEP 2022

Το νέο και δυναμικό Jeep Gladiator εντυπωσιάζει κυριολρκτικά με τις θηριώδεις αναλογίες του, ξεχωρίζοντας φυσικά αμέσως από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κυκλοφορεί στο δρόμο. Βαθιά υπόκλιση…

Advertisement
Advertisement

Τα έντονα φτερά, οι πολύ μικροί πρόβολοι και βέβαια η επιβλητική μάσκα με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full-LED δίνουν το στίγμα αυτού του διαφορετικού pick-up, σχεδόν “με το καλημέρα”…

Την εικόνα συμπληρώνει ο στιβαρός χώρος φόρτωσης μήκους 1,53 μέτρων, ο οποίος διαθέτει ειδική προστατευτική επίστρωση, καθώς και πτυσσόμενο κάλυμμα για την προστασία του φορτίου.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Gladiator διατίθεται σε 3 εκδόσεις αμαξώματος, πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, δυναμικά συστήματα, υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, σύγχρονες τεχνολογίες και ισχυρούς κινητήρες. Πρόκειται για ένα ικανότατο διπλοκάμπινο με μια 100% ατσάλινη καρότσα των 153 εκατοστών, ενώ προσφέρεται με σκληρή οροφή, μαλακή οροφή (soft top), αλλά και χωρίς οροφή.

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός προσφέρει ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο για την κατηγορία, με το Gladiator να είναι το μοναδικό pick-up όπου ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει τμήματα του αμαξώματος, όπως είναι η οροφή και οι πόρτες για απόλυτη επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Την καρδιά όλων των εκδόσεων αποτελεί ένας 3λιτρος V6 MultiJet ντίζελ κινητήρας (Euro 6D), ο οποίος αποδίδει 264 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο.

Advertisement

Το νέο Gladiator συνιστά το ικανότερο pick-up όχημα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Jeep. Αυτό απορρέει από την πληθώρα σύγχρονων ενσωματωμένων off-road τεχνολογιών, όπως είναι το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Selec Trac με βοηθητικό κιβώτιο δύο ταχυτήτων (low ratio 2.72:1), ενώ ενσωματώνονται άξονες (εμπρός και πίσω) Dana 44 τρίτης γενιάς.

Advertisement

Εννοείται φυσικά πως το νέο και αποδοτικό Gladiator επωφελείται από τις εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αναχώρησης, όπως και από το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Δεν φέρει τυχαία την “πιστοποίηση” Trail Rated”, η οποία σημειώστε πως υπογραμμίζει τις υπέρογκες εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Στο ανθεκτικό και προικισμένο εσωτερικό του νέου Jeep Gladiator δεσπόζει η οθόνη 7.0 ή 8,4 ιντσών, η οποία απεικονίζει ευκρινώς όλες τις σημαντικές λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων Uconnect 4ης γενιάς (συμβατό με συσκευές Apple και Android).

Advertisement

Το νέο pick up της Jeep ενσωματώνει κάμερα οπισθοπορείας ParkView με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης, σύστημα Rear Cross-Path Detection (ανίχνευση κάθετης διέλευσης στο πίσω μέρος), ανίχνευση τυφλού σημείου, Forward Collision Warning με αυτόνομο φρενάρισμα και Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop.

Στα 80α της γενέθλια, η Jeep διαθέτει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Gladiator, ένα πανίσχυρο pick-up με DNA από το σύμβολο των εκτός δρόμου οχημάτων, το Jeep Wrangler.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο εύκολα βγαίνουν οι πόρτες και η οροφή στο Jeep Gladiator;
XDubai Gladiator: To pick-up της Jeep σε ρόλο εξερευνητή (+video)
Εξατομίκευση για Jeep Wrangler και Gladiator