Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2022

Οι δυο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα του Jeep Wrangler

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι δυο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα του Jeep Wrangler

JEEP 2022

Οι δυο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα του Jeep Wrangler

JEEP 2022

Δύο διαθέσιμες εκδόσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τη Sahara με έμφαση στην καθημερινή χρήση και τη Rubicon για τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες, προσφέρει το νέο Jeep Wrangler.

Advertisement
Advertisement

H νέα γκάμα του Plug-in Hybrid Wrangler 4xe συνδυάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου με την ευκολία χρήσης και την οικονομία καυσίμου που εξασφαλίζει η ηλεκτροκίνηση για έως και 50 χιλιόμετρα.

Η διάθεση του θρυλικού μοντέλου της Jeep αποκλειστικά με το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe υπογραμμίζει την εστίαση της μάρκας στην επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, με το σύνολο πλέον της επιβατικής της γκάμας να περιλαμβάνει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Το νέο Wrangler 4xe είναι το πλέον ισχυρό και ικανό 4×4 που παρουσίασε ποτέ η Jeep στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το Wrangler 4xe από τη μία πλευρά παραμένει ένα εκτός δρόμου όχημα και την ίδια στιγμή χάρη στο Plug-in Hybrid σύστημα μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και μηδενικούς ρύπους, προσφέροντας δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χλμ.

Η νέα γκάμα του μοντέλου έρχεται να ενισχύσει αυτό το διττό χαρακτήρα με δύο ξεχωριστές εκδόσεις. Τη Sahara που εκτός από την εκτός δρόμου οδήγηση δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην καθημερινή χρήση, αφήνοντας στην Rubicon την αποστολή κατάκτησης των πιο ακραίων εκτός δρόμου διαδρομών.

Advertisement

Στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικά πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με την έκδοση Rubicon να εφοδιάζεται με επιπλέον στοιχεία που ενισχύουν το off-road προσανατολισμό της όπως:

  • Εμπρός off-road camera
  • Παρμπρίζ με Gorilla GlassΗλεκτρονικό κλείδωμα εμπρός διαφορικού και ηλεκτρονικό κλείδωμα πίσω άξονα
  • Σύστημα τετρακίνησης 4:1 Rock-Trac HD Full Time
  • Άξονες Dana M210 Εμπρός/M220 Πίσω
  • Δυνατότητα αποσύνδεσης εμπρός αντιστρεπτικής δοκού
  • Ενισχυμένες ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ με off-road ελαστικά

Advertisement

Η έκδοση Rubicon προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για τους λάτρεις της off-road οδήγησης, καθιστώντας την επιλογή για τον αγοραστή ανάμεσα στις δύο εκδόσεις καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και χρήσης. Ότι και να επιλέξει θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, κοινός παρονομαστής και για τα δύο μοντέλα της Jeep είναι η κορυφαία διάκριση Trail Rated που πιστοποιεί εκτός όλων των άλλων, τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες τους, αλλά και το σύγχρονο Plug-in Hybrid υβριδικό σύστημα 4xe. Ότι καλύτερο δηλαδή για τους πιστούς λάτρεις της Jeep.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο διττός χαρακτήρας του Jeep Wrangler 4xe Plug in Hybrid
Jeep Wrangler 4xe: Ασφάλεια με 5G
Μπορεί να είναι αυτό το επόμενο Jeep Wrangler;