Live Κίνηση
Περισσότερα
GALLO2023

Το νέο Opel Corsa ήρθε στην Opel Gallo!

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Opel Corsa ήρθε στην Opel Gallo!

GALLO2023

Το νέο Opel Corsa ήρθε στην Opel Gallo!

GALLO2023

To #1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο της Opel Gallo για το 2023 επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ για να κάνει την διαφορά στις προτιμήσεις σας!

Advertisement
Advertisement

Το περιμέναμε πώς και πώς και ήρθε! Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ακόμα πιο τολμηρό, ακόμα πιο αυθεντικό, ακόμα πιο ευέλικτο. Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, το Opel Corsa επέστρεψε ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ στο showroom της Opel Gallo στον Κηφισό. Με νέα εμφάνιση που ανεβάζει τον αισθητικό πήχη στην κατηγορία του, τεχνολογία αιχμής και τους κορυφαίους κινητήρες βενζίνης – και όχι μόνο – του Stellantis Group, το μοντέλο αναμένεται να κατακτήσει με μεγαλύτερη ευκολία ακόμα περισσότερες καρδιές Ελλήνων οδηγών και ακόμα περισσότερες πρωτιές στις πωλήσεις.

«Bold & Pure» σχεδίαση που κερδίζει κάθε ματιά

Δυναμικό, προοδευτικό και νεανικό, το νέο Opel Corsa χαρίζει άπλετο στιλ σε κάθε σας μετακίνηση. Κοιτώντας το από μπροστά, θα θαυμάσετε το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του που δεν είναι άλλο από τη νέα χαρακτηριστική μαύρη μάσκα Opel Vizor σε μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις της σε μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Στο κέντρο της δεσπόζει το ανανεωμένο σήμα της Opel, το Opel Blitz σε μαύρο χρώμα. Η κυρτή οροφή του οδηγεί στο αριστοτεχνικό πίσω μέρος του, με το έμβλημα «Corsa» να εμφανίζεται στο κέντρο της πόρτας. Η ανανεωμένη παλέτα των χρωμάτων του τώρα περιλαμβάνει αγαπημένες και νέες προτάσεις όπως: κόκκινο, γκρι, λευκό, ασημί, μπλε και μαύρο.

Advertisement
Advertisement

Νέες τεχνολογίες για άνετη & ασφαλή οδήγηση

Το νέο Opel Corsa του 2023 έρχεται στην Opel Gallo εφοδιασμένο με νέες τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή μαζί του πιο όμορφη και άνετη από ποτέ. Το πλήρως ψηφιακό του cockpit αντλεί την δύναμή του από την κορυφαία πλατφόρμα Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies και περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα infotainment αφής με διαστάσεις έως και 10’’. Φυσικά, το σύστημα προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στο πρωτοποριακό σύστημα LED φωτισμού Intelli-Lux LED Matrix που διαθέτει – μοναδικό στην κατηγορία του μοντέλου – καθώς αυτορυθμίζεται ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας του νέου Opel Corsa περιλαμβάνουν επίσης συστήματα υποβοήθησης οδηγού, προσαρμοζόμενο Cruise Control, αναγνώριση πινακίδων ορίων ταχύτητας και προειδοποίηση τυφλού σημείου.

Advertisement

Η άνεση, ένα ακόμα δυνατό σημείο του Opel Corsa!

Το Opel Corsa έρχεται και φέρνει χαρακτηριστικά άνεσης από μεγαλύτερες κατηγορίες. Στο σχετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, η είσοδος χωρίς κλειδί, καθώς και η αγαπημένη του νεανικού κοινού γυάλινη πανοραμική οροφή. Φυσικά, όπως και ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο μοντέλο εξασφαλίζει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες στην κατηγορία του, μεγάλο πορτμπαγκάζ, καθώς και βολικά ασύμμετρα (60/40) πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα. Έτσι είναι ιδανικό για όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες, έως και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Advertisement

Opel Corsa με κινητήρα βενζίνης ή Opel Corsa 100% ηλεκτρικό;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε οδηγού. Ο βασικός κινητήρας του νέου Opel Corsa δεν είναι άλλος από τον αξιόπιστο ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα βενζίνης των 75 ίππων που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης εντός πόλης. Ωστόσο, η Opel Gallo προτείνει ανεπιφύλακτα τους εξαιρετικά αποδοτικούς και ταυτόχρονα οικονομικούς Turbo κινητήρες βενζίνης 1.2 PureTech 100 και 130 ίππων που εξασφαλίζουν μία κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Μάλιστα, συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση. Μαζί με το βενζινοκίνητο μοντέλο, πρεμιέρα στην Opel Gallo κάνει και η νέα ηλεκτρική εκδοχή του Opel Corsa Electric με εμβέλεια έως 405 χιλιόμετρα ανά φόρτιση (μέτρηση κατά WLTP).

Advertisement

Κάντε την 1η γνωριμία με το Opel Corsa στην Opel Gallo στις 24 και 25/11!

Το νέο Opel Corsa, το εντυπωσιακό supermini της αγαπημένης γερμανικής εταιρείας, βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις της Opel Gallo στον Κηφισό και σας περιμένει για να το γνωρίσετε και να το… ερωτευτείτε! Διαθέτοντας ολοκαίνουρια εμφάνιση, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, νέους κινητήρες και τιμή εκκίνησης τις €17.900, το μοντέλο ήρθε για να προκαλέσει τις οδηγικές αισθήσεις σας. Μάλιστα, με αφορμή την πρεμιέρα του στην Ελλάδα, η Opel Gallo διοργανώνει διήμερο event γνωριμίας μαζί του την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου! Μη διστάσετε λοιπόν να την επισκεφθείτε και να το οδηγήσετε στην έκδοση που σας ενδιαφέρει. Φυσικά, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για test drive μαζί του οποιαδήποτε στιγμή και μέσα από το www.gallo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!
Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ