Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Zήτησε συγνώμη από τη Red Bull o Vettel

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Zήτησε συγνώμη από τη Red Bull o Vettel

FORMULA 1

Zήτησε συγνώμη από τη Red Bull o Vettel

FORMULA 1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επιστρέφοντας από τη Μαλαισία επισκέφτηκε τις προηγούμενες μέρες τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Μίλτον Κέινς και ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη της ομάδας για τη συμπεριφορά του στη Σεπάνγκ. Κείμενο: Τ. Πουρναράκης

Advertisement
Advertisement

Ο Φέτελ έδειξε έτσι ν’ αναγνωρίζει εμπράκτως πως η δουλειά των 600 ατόμων στις τάξεις της Red Bull Racing του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί νίκες και πρωταθλήματα. Όπως ίσως θυμάστε ο Φέτελ παράκουσε εντολές της ομάδας στο τέλος του αγώνα και επιτέθηκε προς το Μαρκ Γουέμπερ προσπερνώντας τον για να πάρει τη νίκη.
Ανάμεσα στους δυο πιλότους που και στο παρελθόν είχαν προβλήματα δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση που θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα εκτονωθεί.

Με παρέμβαση του συμβούλου αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο οι δυο πιλότοι έδωσαν τα χέρια την περασμένη Κυριακή στη Σεπάνγκ. Επιπλέον ο Φέτελ ζήτησε συγγνώμη από το Γουέμπερ. Αν εξαιρέσει κανείς τις δηλώσεις του Φλάβιο Μπριατόρε που έριξαν λάδι στη φωτιά την Τρίτη από την πλευρά του Γουέμπερ δεν υπήρξε άλλη δημόσια τοποθέτηση. Θυμίζουμε πως ο Μπριατόρε είναι μάνατζερ του Γουέμπερ. Από τη Red Bull εκτίμησαν την απολογία του Φέτελ από την πρώτη στιγμή στη συνέντευξη Τύπου στη Μαλαισία, ενέργεια που δείχνει ότι λειτούργησε καταλυτικά ώστε να αμβλυνθούν οι πιέσεις μέσα στην ομάδα.
[nggallery id=2200]
Η άποψή μας…
Είναι δεδομένο πως στον επόμενο αγώνα (Κίνα 14/4) η κόντρα μεταξύ των δυο πιλότων θα οδηγήσει σε νέα προβλήματα επ’ ωφελεία των αντιπάλων, δεν διεκδικείς πρωτάθλημα έχοντας εμφύλιο στις τάξεις σου. Πάνω απ’ οποιονδήποτε πιλότο, ποδοσφαιριστή, αθλητή πρέπει να είναι η ομάδα. Αλίμονο αν στους νέους οδηγούς στην ακαδημία της Red Bull και γενικότερα στους πιτσιρικάδες που έχουν ως πρότυπο το Φέτελ περάσει το μήνυμα «σωστό είναι το βολικό». Πρέπει να επιβληθεί τιμωρία στο Φέτελ ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα πως η ασέβεια δεν επιβραβεύεται.