Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Webber: «Δεν ακούει ο Vettel»

Ελλάδα 16:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Webber: «Δεν ακούει ο Vettel»

FORMULA 1

Webber: «Δεν ακούει ο Vettel»

FORMULA 1

Μία διαφορετική οπτική γωνία σχετικά με τα προβλήματα του Sebastian Vettel έδωσε σε συνέντευξή του ο πρώην teammate του, Mark Webber.

Advertisement
Advertisement

Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Red Bull Racing την περίοδο 2009-2013, στην οποία ο Γερμανός κατέκτησε και τους τέσσερις παγκόσμιους τίτλους του στη Formula 1. Και η συνεργασία τους υπήρξε ενίοτε επεισοδιακή.

Όπως και να έχει, ο 43χρονος σήμερα Αυστραλός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να εντοπίσει την «Αχίλλειο Πτέρνα» του οδηγού της Ferrari. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν το τι λέει.

«Νομίζω πως αυτή είναι η σημαντικότερη χειμερινή περίοδος στην καριέρα του. Είναι νικητής και μαχητής αλλά η μικρή ρωγμή στην πανοπλία του είναι πως είναι καλός ακροατής. Αν πρέπει να λάβει συμβουλές από κάποιους ανθρώπους, θα είναι κάτι νέο για εκείνον, παρότι είναι προς το τέλος της καριέρας του. Όμως πρέπει να συμβουλευτεί επαγγελματίας που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση. Μόνο έτσι θα κατανοήσει πως να ξεκλειδώσει το πάθος, την ενέργεια, τη θέληση που έχει να συνεχίσει. Αυτή ήταν η χειρότερη σεζόν του στη Ferrari και έχει μεγάλη μάχη μπροστά του αν θέλει να ανακάμψει του χρόνου», είπε ο Webber στο Channel 4.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει όμως και ένας ακόμα παράγοντας που για πολλούς, μπορεί να παίζει ρόλο στην πτώση στην απόδοση του Sebastian Vettel. Αυτός δεν είναι άλλος από την οικογενειακή του κατάσταση αφού είναι πλέον πατέρας τριών παιδιών!

«Έχει πλέον τρία παιδιά στο σπίτι, ενώ του χρόνου θα έχει 22 αγώνες η σεζόν. Δεν έχω παιδιά αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό θα είναι μεγάλη πρόκληση», σχολίασε ο Webber. Ίσως και να μην έχει άδικο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher
To F1 Vlog του GP Βραζιλίας

Advertisement