Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Βραζιλίας

Ελλάδα 0:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του GP Βραζιλίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Βραζιλίας

FORMULA 1

Οι μάχες του μαγικού κόσμου της Formula 1 συνεχίστηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, αυτή τη φορά με το σκηνικό να μεταφέρεται νότια, στη Βραζιλία και το Σάο Πάολο.

Advertisement
Advertisement

Σε έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα, με θριαμβευτή τον Max Verstappen για λογαριασμό της Red Bull Racing. Στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στο Interlagos, στατιστικά αλλά και ανθρώπους κλειδιά στην επιτυχία, τόσο σε ότι αφορά στη στρατηγική όσο και στα… διαστημικά pit stops!

Ακόμα, τη χαρμολύπη για τους «ταύρους» από τον εκπληκτικό αγώνα του Alex Albon που πήγε στράφι από μία κίνηση του Lewis Hamilton, πως ο Pierre Gasly της Toro Rosso σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση αλλά και πως αντιμετωπίζει ο Fernando Alonso τις επιτυχίες της Honda και της McLaren.

Μαζί φυσικά με μία ακόμα ενδελεχή ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που δίνει έμφαση στην «αυτοκτονία» της Ferrari και τα παράλογα λόγια του Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

Κι όπως πάντα, τα σπαρταριστά backstage από τα γυρίσματα. Περισσότερα, πατώντας play…