Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Webber: Δεν θα είναι η τελευταία μου σεζόν

Ελλάδα 16:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Webber: Δεν θα είναι η τελευταία μου σεζόν

FORMULA 1

Webber: Δεν θα είναι η τελευταία μου σεζόν

FORMULA 1

O Μαρκ Ουέμπερ ξεκινά στις 17 Μαρτίου στη Μελβούρνη, τη δωδέκατη σεζόν του στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Παρότι είναι φέτος ο γηραιότερος οδηγός, θεωρεί πως έχει μέλλον στο σπορ… «Μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά δεν είμαι ο πιο έμπειρος. Ο Τζένσον (Μπάτον) έχει τρέξει σε περισσότερους αγώνες. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αν για παράδειγμα έτρεχε ακόμα ο Μίκαελ Σουμάχερ, δεν ήμουν δηλαδή ο γηραιότερος, θα έπρεπε να νιώθω διαφορετικά; Εγώ νιώθω ακόμα 25 ετών. Ξέρω πως δεν είμαι αλλά νιώθω νέος. Δεν νιώθω κόπωση όταν οδηγώ. Νιώθω ωραία. Δεν βλέπω λοιπόν αυτή τη σεζόν ως τη τελευταία μου στη Formula 1. Υπογράφω μονοετή συμβόλαια τη τελευταία τετραετία, άσχετα αν μάχομαι στο τέλος της σεζόν για τον τίτλο», είπε ο Αυστραλός στην εφημερίδα Sun.

Advertisement
Advertisement

Κι επειδή η συγκεκριμένη εφημερίδα κυνηγάει την είδηση ακόμα κι όταν δεν υπάρχει, δεν θα μπορούσαν να μη τον ρωτήσουν για τον ισχυρό άνδρα της Infiniti Red Bull Racing, Χέλμουτ Μάρκο, που συχνά του ασκεί έντονη κριτική.

«Φυσικά δεν με εντυπωσιάζουν τα σχόλια του αλλά έχει συγκεκριμένη ατζέντα κ δεν είμαι μέρος της. Δεν ήμουν ποτέ οδηγός της Junior ομάδα της Red Bull», σχολίασε ο Αυστραλός.

Πάντως όποια κι αν είναι η ατζέντα του Μάρκο κι όσο κι αν ανοιχτά δείχνει προτίμηση στον έτερο οδηγό των ταύρων, τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Ουέμπερ έχει ήδη διανύσει έξι σεζόν στους πρωταθλητές και ξεκινάει σε μερικές ημέρες την έβδομη![nggallery id=1959]

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)