Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Vettel: Εγώ θέλω τον Raikkonen teammate!

Ελλάδα 2:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: Εγώ θέλω τον Raikkonen teammate!

FORMULA 1

Vettel: Εγώ θέλω τον Raikkonen teammate!

FORMULA 1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Σεμπάστιαν Φέτελ μιλώντας σε συναδέλφους στο Σπα όσον αφορά τον αποκλεισμό του Κίμι Ράικονεν από τη διεκδίκηση της θέσης του Μαρκ Γουέμπερ για το 2014 ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα ήταν ικανοποιημένος αν συνεργάζονταν με το Φινλανδό. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο Ράικονεν έλειπε την Πέμπτη από τα πάντοκ του Σπα, η επίσημη δικαιολογία ήταν πως είχε αδιαθεσία όμως οι κακές γλώσσες λένε πως ο πραγματικός λόγος ήταν ότι ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο 26χρονος Γερμανός που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Iceman τόνισε: “Δε ξέρω πόσο κοντά στην πραγματικότητα ήταν τα δημοσιεύματα που τον έφερναν κοντά στην ομάδα μας. Έμαθα από τον Τύπο όπως όλοι ότι πλέον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Προφανώς έχω μιλήσει με την ομάδα αλλά δεν είναι δικό μου θέμα. Νομίζω ότι θα ήταν ωραία αν ερχόταν στην ομάδα ο Κίμι για πολλούς λόγους. Απ’ τη στιγμή που δε γίνεται δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Αλλά ποιος ξέρει είναι νέος ακόμη ο Κίμι, όπως και εγώ, πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν οπότε δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα”.

Μιλώντας γενικά για την επιλογή του νέου οδηγού της ομάδας και teammate του o Φέτελ ήταν χαλαρός: ” Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας δεν έχει και τόση σημασία ποιος θα βρίσκεται στο άλλο μονοθέσιο. Ιδανικά θες κάποιον εξίσου γρήγορο για να σε βοηθήσει μέσω του ανταγωνισμού. Δε χρειάζεται να είσαι φίλος με τον teammate σου. Η δουλειά είναι ομαδική πρέπει να κινούμαστε στην ίδια κατεύθυνση ώστε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο. Αυτό μετράει και όχι αν συμπαθεί ο ένας τον άλλο, αυτό είναι ευπρόσδεκτο αν συμβαίνει αλλά όχι απολύτως απαραίτητο”.

Advertisement
Advertisement

Ο Φέτελ που αγωνίζεται για λογαριασμό της Red Bull αυτή την Κυριακή (25/8) στο Σπα, θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του 2011 ώστε να αυξήσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τους διώκτες του.