Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Todt: «Ο Schumacher ζει με τις συνέπειες»

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Todt: «Ο Schumacher ζει με τις συνέπειες»

FORMULA 1

Todt: «Ο Schumacher ζει με τις συνέπειες»

FORMULA 1

Μία δήλωση του Jean Todt σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, έρχεται να επιβεβαιώσει πως δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα.

Advertisement
Advertisement

Με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή να πλησιάζει (σ.σ. είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του Netflix), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήλπιζαν να υπάρξει και κάποια ενημέρωση, ένα θετικό νέο για την πορεία της αποθεραπείας του Γερμανού.

Ωστόσο, οι τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, που είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους με πρόσβαση στην οικογένεια Schumacher και τον Michael αυτή την περίοδο, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Advertisement
Advertisement

«Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Corinna απ’ όταν ο Michael είχε αυτό το σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι. Είναι μία σπουδαία γυναίκα και διαχειρίζεται τα πάντα σχετικά με την οικογένεια. Δεν ήταν κάτι που περίμενε να κάνει. Όλα συνέβησαν ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή, όμως διαχειρίζεται την κατάσταση πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται. Χάρη στην προσπάθεια των γιατρών του και τη συνεργασία της Corinna που ήθελε να επιβιώσει, επιβίωσε. Όμως με συνέπειες. Τώρα μάχεται με αυτές τις συνέπειες. Ελπίζουμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν, έστω και με αργό ρυθμό», είπε ο Todt στη γερμανική εφημερίδα Sport Bild.

Θυμίζουμε πως ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις και συγκεκριμένα στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ.

Μερικούς μήνες μετά, ο 52χρονος σήμερα Γερμανός μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στην Ελβετία, όπου και δίνει έκτοτε τον μεγάλο αγώνα προσπάθειας αποκατάστασης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το Grand Prix… bowling στην Ουγγαρία!
Στοπ στη… γιούχα!
Τι λέει ο Mick Schumacher για το ντοκιμαντέρ για τον μπαμπά του;

Advertisement