Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στοπ στη… γιούχα!

Ελλάδα 19:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στοπ στη… γιούχα!

FORMULA 1

Στοπ στη… γιούχα!

FORMULA 1

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και πιο… εκλεπτυσμένος κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μπορεί να θυμίζει κάτι από ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Advertisement
Advertisement

Ενώ λοιπόν η ομορφιά των Grand Prix είναι πως συνήθως οι υποστηρικτές διαφορετικών ομάδων και οδηγών διασκεδάζουν παρέα, απολαμβάνοντας το γενικότερο θέαμα, υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπουμε και συνήθειες βγαλμένες από άλλα σπορ.

Όπως για παράδειγμα συνέβη στο Grand Prix Ουγγαρίας, όπου το κοινό υποδέχθηκε τον pole man Lewis Hamilton με αποδοκιμασίες, που σάστισαν τον βετεράνο οδηγό Johnny Herbert που πραγματοποιούσε τις συνεντεύξεις στο grid. Και παρότι ζήτησε να σταματήσουν, αυτές εντάθηκαν.

Παρά τη συγκεκριμένη αντίδραση, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε εκείνη την ώρα με αποφασιστικότητα αλλά και σαρκαστική διάθεση: «Εκτιμώ την υποστήριξη που έχω εδώ. Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα με τις αποδοκιμασίες. Αν κάνουν κάτι, αυτό να είναι να αποτελούν καύσιμο για εμένα».

Advertisement
Advertisement

hamilton-hungary-21-e1000x600

Ο επόμενος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 διεξάγεται στην πίστα του Spa, στο Βέλγιο, στις 29 Αυγούστου. Και μία εβδομάδα μετά, θα έχουμε την επιστροφή του Grand Prix Ολλανδίας, με τις κερκίδες του Zandvoort να αναμένεται να κατακλυστούν από τον πορτοκαλί στρατό των οπαδών του Max Verstappen.

Ενόψει αυτού του αγώνα και στο πλαίσιο του podcast F1 Nation, ένας άλλος Βρετανός πρώην πρωταθλητής, ο Damon Hill, προέτρεψε τους υποστηρικτές του οδηγού της Red Bull Racing, να επιδείξουν διαφορετική συμπεριφορά.

Advertisement

«Ολλανδοί φίλοι της Formula 1, παρακαλώ να είστε καλοί προς τον Lewis. Κάνει αυτό στο οποίο είναι καλός και προσφέρει θέαμα κάνοντάς το. Θα είναι ωραίος αγώνας», είπε ο 60χρονος.

Μετά τη δεύτερη θέση στο Hungaroring, ο Hamilton ανέκτησε το προβάδισμα στη βαθμολογία των οδηγών, είναι πλέον 8 πόντους μπροστά από τον Verstappen.

Advertisement

hamilton-hungary-21-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Απορρίφθηκε το αίτημα της Aston Martin για τον αποκλεισμό του Vettel
Διακοπές στη Σαντορίνη για τον Russell
F1 Vlog για το Grand Prix… bowling στην Ουγγαρία!