Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To πρόγραμμα της Ferrari

Ελλάδα 13:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To πρόγραμμα της Ferrari

FORMULA 1

To πρόγραμμα της Ferrari

FORMULA 1

Λίγα 24ωρα πριν αρχίσει το δεύτερο χειμερινό τεστ εξέλιξης, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως θα μοιράσει το πρόγραμμα της στις τέσσερις ημέρες δουλειάς στην πίστα της Βαρκελώνης. Αυτή τη φορά, είναι ο Kimi Raikkonen αυτός που θα… σηκώσει πρώτος τα μανίκια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο τετραήμερο τεστ της Χερέθ ντε λα Φροντέρα, θα οδηγήσει πρώτος την SF15-T στην πίστα της Καταλονίας. Μετά από δύο ημέρες δουλειάς στο νέο του εργασιακό περιβάλλον, θα παραδώσει τη σκυτάλη στον νέο του teammate, Sebastian Vettel, που στις δύο πρώτες του ημέρες πίσω από το τιμόνι του κόκκινου μονοθεσίου, είχε σημειώσει τους καλύτερους χρόνους της ημέρας.

Μένει να δούμε αν η ιταλική ομάδα θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, επιβεβαιώνοντας την αισθητή της βελτίωση φέτος. Πάντως ο πρόεδρός της, Sergio Marchionne, δεν παρασύρεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έχει να πανηγυρίσει νίκη σε Grand Prix της Formula 1 από τις 12 Μαίου του 2013! Τότε ο Fernando Alonso είχε δει πρώτος την καρό σημαία στην Ισπανία.