Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Πέμπτη στο Sakhir

Ελλάδα 16:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Πέμπτη στο Sakhir

FORMULA 1

Το NewsAuto στο GP Μπαχρέιν: Όσα είδαμε την Πέμπτη στο Sakhir

FORMULA 1

Μπορεί η δράση για το Grand Prix του Μπαχρέιν να αρχίζει την Παρασκευή με τις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών, ωστόσο σε ότι αφορά στα media, αρχίζει από την Πέμπτη καθώς είναι οι ημέρες συνεντεύξεων και της πρώτης επικοινωνίας με ομάδες και οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Ταξιδέψαμε στο «Στολίδι του Κόλπου» καλεσμένοι της Gulf Air, που αποτελεί τον βασικό χορηγό του αγώνα της Formula 1 στο Sakhir, ταξιδεύοντας απ’ ευθείας από την Αθήνα στην πρωτεύουσα Μανάμα.

Τις επόμενες ημέρες θα μεταφέρουμε όσα θα ζήσουμε σε αυτό το μικρό νησί του Περσικού Κόλπου, προς το παρόν θα μοιραστούμε μερικές εικόνες από τα paddock.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η προσοχή είχε στραφεί σε ένα πρόσωπο που ακόμα δεν τρέχει στη Formula 1 αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει ντεμπούτο στη Formula 2. Ο λόγος φυσικά για τον Mick Schumacher, που είδε στο προγραμματισμένο ραντεβού που οργάνωσε με τα media η μάνατζέρ του Sabine Kehm, να γίνεται πραγματικά χαμός. Φωτογράφοι, πληθώρα δημοσιογράφων, συνεχείς ερωτήσεις, για τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Εκείνος δεν έδειχνε ιδιαιτέρως αγχωμένος, ήταν όμως σχετικά λακωνικός στις απαντήσεις του – έχει δρόμο ακόμα για να αποκτήσει τις επικοινωνιακές αρετές του μπαμπά του.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τα «μεγάλα παιδιά», παρακολουθήσαμε τον Lewis Hamilton να μιλάει για αγωνιστικά θέματα αλλά και περί ρατσισμού. Και τον ρωτήσαμε για το ρόλο που νιώθει πως έχει σε ότι αφορά στην πρόσβαση σε εκατομμύρια νέους μέσω social media αλλά και της δύναμης που αυτό του εξασφαλίζει. Οι απαντήσεις του προσεχώς.

Advertisement

Μιλήσαμε με τον οδηγό που μάλλον στεναχωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον για τη νίκη του Valtteri Bottas στην Αυστραλία, τον τρίτο οδηγό της Mercedes, Esteban Ocon, που φέτος έχει μείνει σε ρόλο θεατή. Είναι όμως εντυπωσιακά μαζεμένος σαν άνθρωπος, σχεδόν ντροπαλός, πράγμα που φάνηκε όταν άρχισε να του πλέκει το εγκώμιο ο επικεφαλής επικοινωνίας της γερμανικής ομάδας, Bradley Lord.

Ο καιρός προφανώς πολύ ζεστός, παρά το αεράκι αν και όταν πέφτει ο ήλιος, η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ ευχάριστη. Ιδανική για περατζάδα στα paddock, συζήτηση με φίλους και συναδέλφους, ξέγνοιαστες στιγμές πριν την… αγωνιστική μπόρα!

Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!

Με αφορμή το Grand Prix της F1, τα αεροπλάνα της Gulf Air, ανάμεσά τους κι αυτό που μας ταξίδεψε στο Μπαχρέιν, φέρουν ειδικά λογότυπα του αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλντισμού