Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To F1 Vlog του συναρπαστικού GP της Imola (+video)

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To F1 Vlog του συναρπαστικού GP της Imola (+video)

FORMULA 1

To F1 Vlog του συναρπαστικού GP της Imola (+video)

FORMULA 1

Η δράση στον μαγικό κόσμο της Formula 1 συνεχίστηκε με ένα συναρπαστικό Grand Prix στην θρυλική πίστα της Imola.

Advertisement
Advertisement

Ο Max Verstappen έσπασε την κατάρα της Ιταλίας, ο Lewis Hamilton πέρασε από χίλια κύματα για να τον πλαισιώσει και ο αγώνας είχε ανατροπές και απρόοπτα. Το ιδανικό δηλαδή σκηνικό για να επιστρέψει στις οθόνες σας και το καθιερωμένο πια F1 Vlog!

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που σχολιάζει με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, όσα συνέβησαν στις επίμαχες φάσεις του αγώνα στην Εμίλια Ρομάνια.

Ειδικά την όπισθεν του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, τη σύγκρουση των Valtteri BottasGeorge Russell, τα καμώματα του Nikita Maze(s)spin και όλα τα απρόοπτα που έγιναν στην ιταλική πίστα.

Advertisement
Advertisement

Φέτος υπάρχει και νέα, ειδική ενότητα όπου ο Τάκης Πουρναράκης, καταπιάνεται σε κάθε επεισόδιο και με ένα τεχνικό θέμα που αφορά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λόγω της βροχής στο ξεκίνημα του αγώνα, αναλύει τον τρόπο απαγωγής νερού από τα ενδιάμεσα και βρόχινα ελαστικά.

Ακόμα, το F1 Vlog πάει… Miami με ένα ξεχωριστό video για τον αγώνα που θα γίνει στη Florida αρχής γενομένης από το 2022 ενώ μπορείτε να μάθετε τον τρόπο για να κερδίσετε μοναδικά δώρα στο πλαίσιο του Red Bull Pit Stop Challenge. Και φυσικά, στο φινάλε υπάρχουν τα σπαρταριστά backstage από τα γυρίσματα.

Δείτε περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Mikaela Ahlin-Kottulinsky: Η οδηγός της Extreme E μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto (+video)
Με θεατές τα Grand Prix σε Πορτογαλία και Ισπανία
Εν αμφιβόλω το Grand Prix Καναδά!

Advertisement