Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η πρώτη ημέρα του Perez στη Red Bull Racing (videos)

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη ημέρα του Perez στη Red Bull Racing (videos)

FORMULA 1

Η πρώτη ημέρα του Perez στη Red Bull Racing (videos)

FORMULA 1

Το 2021 είναι μία σεζόν με σημαντικές αλλαγές και μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες, είναι αυτή της παρουσίας του Sergio Perez στη Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

Ο Μεξικανός αντικαθιστά τον Alex Albon και θα αποτελέσει τον teammate του Max Verstappen, με την αυστριακή ομάδα να επιλέγει για πρώτη φορά από το 2007 έναν οδηγό εκτός της Ακαδημίας της.

Ο Perez που στο Grand Prix του Σακχίρ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (στην προσπάθεια #190) βρέθηκε στο Μίλτον Κινς της Μεγάλης Βρετανίας, όπου βρίσκεται η έδρα της Red Bull Racing.

Μίλησε με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και έκανε και seat fitting για το νέο του «εργασιακό χώρο». Φυσικά, ο 30χρονος μοιράστηκε και σκέψεις ενόψει της σεζόν που ξεκινά στις 28 Μαρτίου με το Grand Prix του Μπαχρέιν.

«Πάντα πιέζω στο μέγιστο και την περασμένη σεζόν είχα επιτέλους ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορούσα να δείξω τι μπορώ να πετύχω. Όμως τώρα, είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα – από κάθε πλευρά –  και είμαι έτοιμος να το κάνω. Το μόνο που μου έλειπε, ήταν η ευκαιρία. Τώρα την έχω και είναι στο χέρι μου να την εκμεταλλευτώ. Θα εξασφαλίσω πως θα προσφέρω στην ομάδα περισσότερα κι απ’ όσα περιμένει. Αν έχουμε ένα μονοθέσιο ικανό να κατακτήσει τίτλους, θα εξασφαλίσω πως θα τους κατακτήσει. Αν όχι, τότε θα κάνω ότι πρέπει για να είμαστε δεύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο Perez.

Advertisement

Πάντως δεν ήταν όλοι άγνωστοι για τον Sergio, αφού γνώριζε καλά τον επικεφαλής της RBR, Christian Horner. Κι αυτό διότι το 2009 ο Μεξικανός έτρεχε στο πρωτάθλημα του GP2 με την Arden International, επικεφαλής της οποίας ήταν ο νυν επικεφαλής των «ταύρων».

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Καταιγιστικές αλλαγές στην Alpine F1 Team