Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει να γίνει ηθοποιός ο Hamilton

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει να γίνει ηθοποιός ο Hamilton

FORMULA 1

Θέλει να γίνει ηθοποιός ο Hamilton

FORMULA 1

Συνήθως οι οδηγοί της Formula 1 συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλους αγωνιστικούς θεσμούς ή αποκτούν διαφορετικούς ρόλους οι οποίοι όμως περιστρέφονται γύρω από τους αγώνες. Προφανώς ο Lewis Hamilton δεν είναι ένας συνηθισμένος οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει τεράστιο εύρος εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Έχει μία σειρά επιχειρήσεων όπως την vegan αλυσίδα εστιατορίων Neat Burger, συνεργασίες που έχουν «γεννήσει» δική του σειρά ειδών ένδυσης και energy drink, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλιματικής αλλαγής, ασχολείται με τη μουσική και όπως φαίνεται, δεν θα έλεγε όχι και στην υποκριτική!

hamilton-spain21-c1000x600

Advertisement
Advertisement

«Είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Σε ότι κι αν κάνω, θέλω να είμαι ο καλύτερος ή έστω ο καλύτερος που μπορώ. Αν λοιπόν αποφασίσω μετά το τέλος της καριέρας μου να ασχοληθώ με την υποκριτική, θα αρχίσω σχετικά μαθήματα, θα προσπαθήσω πολύ και θα κάνω ότι μπορώ για να εκφράζω συναισθήματα όπως θα έπρεπε. Όλα αυτά, δεν έχω το χρόνο να τα κάνω τώρα. Θα μπορώ όμως να τα κάνω όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση», είπε ο 36χρονος στο DAZN F1.

Πότε θα συμβεί αυτό; Όπως όλα δείχνουν, όχι από το 2022 αφού ο Βρετανός που θυμίζουμε πως διανύει μονοετές συμβόλαιο με τη Mercedes-AMG Petronas, έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Ειδικά αν φέτος δεν καταφέρει να σπάσει το μοναδικό ρεκόρ που του έχει μείνει… αυτό τον επτά παγκόσμιων τίτλων το οποίο μοιράζεται με τον Michael Schumacher.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)
Ονειρεύεται GP στους δρόμους του Λονδίνου ο Wolff
Το ατύχημα του Schumacher κόστισε… μισό εκατομμύριο δολάρια (vid)