Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)

Ελλάδα 1:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)

FORMULA 1

«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)

FORMULA 1

Νέο, σπαρταριστό και… εν πλω επεισόδιο για το F1 Vlog, με όλο το παρασκήνιο από το Grand Prix του Μονακό!

Advertisement
Advertisement

Για έκτη σεζόν ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα συμβαίνουν στις πίστες του κόσμου. Και το κάνει με «συνοδηγό» και φέτος, τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, τον ανεξάρτητο αγωνοδίκη, αυτή την ιδιαίτερη «καρικατούρα» που σχολιάζει τις επίμαχες, αμφισβητούμενες φάσεις με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

Ειδικά σε αυτό το επεισόδιο, το κάνει με στιλ… Πριγκιπάτου, συνδυάζοντας μπιγότες με αεροτομές και παπαφίγκους με διαχύτες. Αποκαλύπτει τον κόλπο που χάρισε στον Charles Leclerc την pole position αλλά και την part-time δουλειά που έπιασαν οι οδηγοί της Haas κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Κυανή Ακτή.

Σε ένα επεισόδιο που επιστρέφει ο Ιταλός μηχανικός Τζουζέπε Πιτστοπίνι και αποκαλύπτεται ο ενδελεχής έλεγχος που (δεν) έκανε στο μονοθέσιο του Leclerc, μπορείτε ακόμα να δείτε ποιος οδηγός μίλησε με… ΕΦΚΑ αλλά και πως τι πήγε στραβά στο ατέρμονο pit stop του Valtteri Bottas.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το εμπεριστατωμένο «Tech Talk», η τεχνική ενότητα με τον Τάκη Πουρναράκη, που εξηγεί γιατί οι Ferrari ήταν τόσο ανταγωνιστικές στο συγκεκριμένο σιρκουί.

Δείτε περισσότερα πατώντας play στο video που ακολουθεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το ατύχημα του Schumacher κόστισε… μισό εκατομμύριο δολάρια (vid)
Ονειρεύεται GP στους δρόμους του Λονδίνου ο Wolff
Το λάθος του Bottas στο καταστροφικό pit stop στο Μονακό (vid)