Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Είχε μιλήσει με McLaren o Kimi

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είχε μιλήσει με McLaren o Kimi

FORMULA 1

Είχε μιλήσει με McLaren o Kimi

FORMULA 1

Ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Kimi Raikkonen στη Formula 1, ο επικεφαλής της McLaren Μάρτιν Ουίτμαρς έκανε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Ότι η βρετανική ομάδα είχε μιλήσει με τον Φινλανδό για τη φετινή σεζόν! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα υπήρχε η σχετική φήμη, ήρθε τελικά η επιβεβαίωση, στο πλαίσιο συνέντευξης του βρετανού στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της F1.

“Έχουμε εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Kimi στην ομάδα μας. Ήταν πάντα εξαιρετικός και τον θαυμάζω. Αυτή τη στιγμή εικάζονται πολλά, ας δούμε τι θα συμβεί. Ίσως δεν θα έπρεπε αλλά θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Πέρυσι είχαμε συζητήσεις μαζί του αλλά για διάφορους λόγους, δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή. Φέτος δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση – ακόμα”, σχολίασε ο Ουίτμαρς.

Το… “ακόμα”, αφήνει πολλά περιθώρια ανοιχτά, παρότι δύσκολα η McLaren θα εγκαταλείψει στην επένδυση που ακούει στο όνομα Σέρχιο Πέρεζ ενώ όποια αβεβαιότητα για το μέλλον του Τζένσον Μπάτον αποτελεί παρελθόν αφού ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μένει. Αλλά όσο ο Kimi φέρεται να ψάχνει ομάδα, ποτέ δεν ξέρεις…

Advertisement
Advertisement

“Είναι προφανές πως είναι αποφασισμένος να πάρει κάπου αλλού αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα πετύχει το στόχο του”, συμπλήρωσε ο Ουίτμαρς αναφερόμενος στον 33χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007.