Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα βάζει με τον Verstappen ο Maldonado

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα βάζει με τον Verstappen ο Maldonado

FORMULA 1

Τα βάζει με τον Verstappen ο Maldonado

FORMULA 1

Μία από τις μάχες που αναμφίβολα έκλεψαν την παράσταση στο Grand Prix της Αυστρίας, ήταν αυτή ανάμεσα στον Pastor Maldonado και τον Max Verstappen. Μάλιστα ο οδηγός από τη Βενεζουέλα, τονίζει πως ο rookie δεν σεβάστηκε τους κανονισμούς!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Επειδή συνήθως ο οδηγός της Lotus είναι αυτός που δέχεται επικρίσεις αντί να κατηγορεί άλλους, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα είπε μετά τον αγώνα του Red Bull Ring όπου τερμάτισε έκτος, μπροστά από τον οδηγό της Scuderia Toro Rosso.

«Πρέπει να αφήνεις χώρο και στο άλλο μονοθέσιο. Δεν το σεβάστηκε αυτό. Όταν διαπίστωσα την τακτική του, σκέφτηκα πως θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός αλλά και πιο επιθετικός», είπε ο Maldonado στο Autosport.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, ο 17χρονος Ολλανδός έδειξε να το διασκεδάζει: «Με το ρυθμό που είχε, θεωρούσα πως θα με πίεζε δύο γύρους, θα περνούσε και μετά θα χανόταν. Ωστόσο κατάφερα να τον κρατήσω πίσω μου αρκετούς γύρους και το απόλαυσα».

maldonado640

Ο Maldonado βαθμολογήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ενώ ο Verstappen επέστρεψε στη βαθμολογούμενη δεκάδα για πρώτη φορά μετά το Grand Prix της Μαλαισίας.