Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα grid girls… εκνευρίζουν τον πρόεδρο της FIA

Ελλάδα 18:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα grid girls… εκνευρίζουν τον πρόεδρο της FIA

FORMULA 1

Τα grid girls… εκνευρίζουν τον πρόεδρο της FIA

FORMULA 1

Μπορεί οι πρώτες ημέρες από την ανακοίνωση της παύσης των grid girls από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 να πέρασαν, ωστόσο οι αντιδράσεις σχετικά με αυτή την απόφαση δεν λένε να κοπάσουν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία των εμπορικών δικαιωμάτων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Liberty Media, αποφάσισε πως η παρουσία σαγηνευτικών γυναικών στο grid λίγο πριν την εκκίνηση των Grand Prix δεν συνάδει με την εικόνα που θέλουν να έχει το σπορ (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Άποψη που βρήκε σύμφωνη και την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού και τον πρόεδρό της, Jean Todt. Όχι όμως και την πλειοψηφία του κοινού, που συνεχίζει να διαμαρτύρεται, πράγμα που ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του, ο 72χρονος έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του σχετικά, αντιλαμβανόμενος ενδεχομένως πως η κίνηση αυτή την οποία θεωρούσαν πως θα γίνει «αναίμακτα», έχει εξελιχθεί σε… αυτογκόλ.

«Για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι ένα ανόητο πρόβλημα. Δεν έχω καμία πρόθεση και δεν έχω χρόνο για να συζητώ για τα grid girls. Λυπάμαι πολύ που γίνεται τόσο ντόρος για μία τέτοια ανοησία», είπε ο Todt στην AutoBild.

jean-todt-FIA640

Advertisement

Πάντως η Liberty δεν δείχνει να συγκινείται από τις διαμαρτυρίες άρα στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 στις 25 Μαρτίου στην Αυστραλία, τα grid girls θα λάμπουν διά της απουσίας τους.