Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στην πόρτα της εξόδου από τη Mercedes o Bottas

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην πόρτα της εξόδου από τη Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Στην πόρτα της εξόδου από τη Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Μπορεί στο περιθώριο του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν ο Valtteri Bottas να έθετε ορίζοντα ενός μήνα για την έναρξη των συζητήσεων με τη Mercedes-AMG Petronas, όμως όπως φαίνεται αυτές δεν θα κρατήσουν πολύ.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ιταλική βερσιόν του Sky Sports, ο Φινλανδός διανύει την τελευταία του σεζόν στα ασημί βέλη.

Το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο για την εύλογη διάδοχη κατάσταση, με τον George Russell να είναι αυτός που πάρει τη θέση του. Και έκτοτε, τα αντίστοιχα ρεπορτάζ αυξάνονται.

 

View this post on Instagram
Advertisement
Advertisement

 

A post shared by Sky Sport F1 (@skysportf1)

Ο 31χρονος είναι στη γερμανική ομάδα από το 2017 και διανύει την πέμπτη του σεζόν εκεί, με τη συνεργασία του με τον Lewis Hamilton να είναι μία από τις μακροβιότερες στο σπορ.

Advertisement

Όμως παρότι ουδέποτε βρέθηκε σε θέση να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο από τον Βρετανό (τρίτος το 2017, πέμπτος το 2018, δεύτερος το 2019 και το 2020), ειδικά φέτος έχει κάνει άκρως υποτονικό ξεκίνημα στη σεζόν, όντας μόλις στην έκτη θέση με 47 βαθμούς στο ενεργητικό του μετά από 6 αγώνες.

Advertisement

Όσο για τον Russell που ως γνωστόν ανήκει στη Mercedes, συνεχίζει για τρίτη σεζόν το «αγροτικό» του στην ανίσχυρη Williams και σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη, θα έπρεπε να έχει ήδη προβιβαστεί στη Mercedes. Το απέδειξε άλλωστε στο περυσινό Grand Prix του Sakhir όπου αντικατέστησε τον θετικό στον Covid-19 Lewis και πραγματικά εξέθεσε τον Bottas με την εμφάνισή του σε κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανεπίσημα, αμφότεροι βρίσκονται υπό την ομπρέλα του επικεφαλής της Mercedes-AMG Petronas και κατόχου του 33% της ομάδας, Toto Wolff. Την ίδια ώρα, ο Hamilton δεν έχει συμβόλαιο για το 2022, πράγμα που λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις φυγής της Daimler, δεν αποκλείει να υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων στην πορεία.

bottas-monaco-21-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
To F1 Vlog για το επεισοδιακό GP Μπακού (video)
Το κουμπί που έστειλε τον Hamilton εκτός πίστας στο Μπακού (video)
Ματαιώνεται το Grand Prix της Σιγκαπούρης