Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη Mercedes o Vandoorne!

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Mercedes o Vandoorne!

FORMULA 1

Στη Mercedes o Vandoorne!

FORMULA 1

Μπορεί ο αγώνας της Κυριακής στο Άμπου Ντάμπι να ήταν και ο τελευταίος του Stoffel Vandoorne με τα χρώματα της McLaren, ωστόσο ο Βέλγος οδηγός θα διατηρήσει δεσμούς με τη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό διότι παράλληλα με τη συμμετοχή του στη Formula Ε με τη HWA, ανέλαβε το ρόλο οδηγού προσομοιωτή στη γερμανική ομάδα – καθήκον που θα μοιράζεται όπως όλα δείχνουν με τον Esteban Ocon που με τη σειρά του χάνει τη θέση του στη Force India.

Θυμίζουμε πως η HWA αποτελεί ουσιαστικά «παρακλάδι» της Daimler και από το 2019 θα αποτελεί ουσιαστικά την εργοστασιακή συμμετοχή της Mercedes στην ηλεκτρική φόρμουλα, άρα η σύνδεση είναι προφανής.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την εξέλιξη, θα παραμείνω στον κόσμο της Formula 1 και μάλιστα συνεργαζόμενος με τους πρωταθλητές. Θα είναι ενδιαφέρουσα κίνηση. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να συνεισφέρω με μερικές φρέσκιες ιδέες αλλά να δω και τη διαφορά του να συνεργάζεσαι με μία άλλη ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον», είπε ο Βέλγος οδηγός.

vandfoorne-monza18-c640

O Vandoorne μετράει 42 συμμετοχές σε Grand Prix, έχοντας κερδίσει 26 πόντους, με καλύτερο πλασάρισμά του την έβδομη θέση, πέρυσι σε Σιγκαπούρη και Μαλαισία.