Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σχεδόν έτοιμο το καλεντάρι της F1 για το 2021!

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμο το καλεντάρι της F1 για το 2021!

FORMULA 1

Σχεδόν έτοιμο το καλεντάρι της F1 για το 2021!

FORMULA 1

Αισιόδοξη για την πορεία της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 παρουσιάζεται η Liberty Media, που παρά την κρίση που τόσο έχει επηρεάσει τη φετινή σεζόν, ετοιμάζεται να ανακοινώσει το καλεντάρι του 2021!

Advertisement
Advertisement

Πάνε μόλις… ώρες από την οριστικοποίηση των πλάνων της Formula 1 για τη σεζόν που είναι ήδη σε εξέλιξη, με την Τουρκία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες σε ένα καλεντάρι που αξιοθαύμαστα, έφτασε τις 17 στάσεις (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Το 2021 η Formula 1 σκοπεύει να έχει 22, επιστρέφοντας στις Ηπείρους που απουσίαζε φέτος (Αμερική, Ασία, Αυστραλία), με μία πιο ορθολογική διασπορά των αγωνιστικών Σαββατοκύριακων μέσα στη σεζόν.

Hamilton-GB2020-e1000x600

Advertisement
Advertisement

«Προγραμματίζουμε μία σεζόν που λίγο-πολύ θα μοιάζει με ότι πιστεύαμε πως θα ισχύσει φέτος. Προφανώς, χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει με τον κορωνοϊό. Μη ξεχνάμε πως ζούμε με αυτόν μόνο πέντε μήνες ενώ η προβλεπόμενη έναρξη της νέας σεζόν είναι σε επτά μήνες από τώρα. Λογικά θα περιλαμβάνει 22 αγώνες και θα έχει παρόμοια εκκίνηση και τερματισμό με τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο CEO της F1, Chase Carey.

Μάλιστα, ο Αμερικανός τόνισε πως η Formula 1 είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του προγράμματος του 2021, με μόνο 1-2 συμφωνίες να απομένουν για να «κλειδώσει» η επόμενη σεζόν!

styrian-gp-20-rain-rbpool-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος οδηγός στην ιστορία της F1;

Advertisement

Έκανε δύο γύρους με λυμένες ζώνες ο Leclerc!