Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σάινθ: Χάνει το GP της Σαουδικής Αραβίας!

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σάινθ: Χάνει το GP της Σαουδικής Αραβίας!

FORMULA 1

Σάινθ: Χάνει το GP της Σαουδικής Αραβίας!

FORMULA 1

Ο Κάρλος Σάινθ θα μείνει εκτός της συνέχειας του τριημέρου λόγω σκωληκοειδίτιδας! Αντικαταστάτης τους ο Όλιβερ Μπέρμαν.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός αισθανόταν ενοχλήσεις ήδη από την αρχή της εβδομάδας. Πριν την έναρξη του τριημέρου, μάλιστα, η Ferrari θεωρούσε πολύ πιθανή τη μη συμμετοχή του Κάρλος στο FP1 τουλάχιστον.

Ωστόσο ο Σάινθ έσφιξε τα δόντια και έβγαλε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Η εμφάνιση του Ισπανού χθες, θεωρήθηκε ως σαφής ένδειξη πως θα αγωνιστεί κανονικά στην Τζέντα. Βέβαια ο 7ος ταχύτερος χθες, Κάρλος είχε παραδεχτεί ότι οι προηγούμενες 24 ώρες ήταν πολύ δύσκολες. Πονούσε στο κόκπιτ και δεν μπορούσε να πιέσει στο όριο.

Δυστυχώς για εκείνον οι κοιλιακοί πόνοι δεν υποχώρησαν και σήμερα το πρωί αποκαλύφθηκε η αιτία τους. Ο Σάινθ διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα η οποία θα τον αφήσει εκτός συνέχειας του τριημέρου.

Advertisement
Advertisement

«Ο Κάρλος Σάινθ έχει διαγνωστεί με σκωληκοειδίτιδα η οποία χρήζει εγχειρήσεως» γράφει η σχετική ανακοίνωση της Ferrari. «Από το FP3 και μετά θα αντικατασταθεί από τον εφεδρικό οδηγό, Όλιβερ Μπέρμαν. Κατά συνέπεια, ο Όλιβερ δεν θα συνεχίσει το αγωνιστικό του τριήμερο στην Τζέντα για την F2. Η οικογένεια της Ferrari εύχεται στον Κάρλος ταχεία ανάρρωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Βρετανός Μπέρμαν είναι μόλις 18 χρονών αλλά είναι ο κορυφαίος νεαρός οδηγός που διαθέτει η Ferrari στην ακαδημία της. Είναι μέλος της από το 2022 και τρέχει από το 2023 στην F2 με την Prema Racing. Έχει κατακτήσει 4 νίκες εκ των οποίων η μία σε Sprint.