Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Rosberg: Είχα το νου μου στο Hamilton

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Rosberg: Είχα το νου μου στο Hamilton

FORMULA 1

Rosberg: Είχα το νου μου στο Hamilton

FORMULA 1

Ο Γερμανός οδηγός της Mercedes είχε έναν κακό αγώνα την Κυριακή όπως και ο έτερος οδηγός της ομάδας και πρωταθλητής Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Rosberg επιμένει πως δεν ήταν αμφότεροι επικεντρωμένοι στη μεταξύ τους κόντρα σε βαθμό που να χάσουν επαφή με την πραγματικότητα. Γεγονός παραμένει πως ήταν η πρώτη φορά φέτος που έμειναν εκτός βάθρου.

Μιλώντας σχετικά ο 30χρονος Γερμανός ανέφερε: «Δε νομίζω πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επειδή έχουμε επικεντρωθεί ο ένας στην αντιμετώπιση του άλλου. Πάντα κοιτάμε τους αντιπάλους αλλά επειδή η νίκη κρίνεται συνήθως από τη μεταξύ μας μάχη είχα επικεντρώσει την προσοχή μου στο Lewis. Αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απ’ αυτό καθώς το μονοθέσιο μας είναι ακόμη φανταστικό».

Advertisement
Advertisement

Ο Rosberg που φαίνονταν ικανός για τη 2η θέση στην Ουγγαρία είχε μια επαφή με το Ricciardo στο φινάλε που οδήγησε σε κλατάρισμα. Έτσι έπεσε 8ος και είδε τη διαφορά του από το Hamilton ν’ ανοίγει κατά 4 βαθμούς από τους 17 στους 21. Ο Vettel είναι άλλους τόσους πίσω από το Rosberg.

Ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes Toto Wolff έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε μια διαφορά 42 βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών που μπορεί να μειωθεί σημαντικά σε μια κακή μέρα».