Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

FORMULA 1

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

FORMULA 1

Την άποψή του για την εσωτερική μονομαχία της Scuderia Ferrari και τη… νίκη του Charles Leclerc επί του Sebastian Vettel εξέφρασε ο Ralf Schumacher.

Advertisement
Advertisement

Με τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το Μαρανέλο και τον νεαρό Μονεγάσκο να εξελίσσεται από τώρα σε νέο ηγέτη των «κόκκινων», είναι σαφές πως ο Leclerc επικράτησε του 33χρονου teammate και… εκτός πίστας.

«Ο Leclerc είνναι καλός χαρακτήρας αλλά δεν διστάζει να βγάλει τους αγκώνες του όταν χρειαστεί. Εντός της ομάδας, ‘σκότωσε’ τον Sebastian από πολιτικής πλευράς. Σε χρόνο μηδέν. Είναι απίστευτα ώριμος για την ηλικία του», είπε ο Schumacher στο Sky Γερμανίας.

Κάπου εδώ, πρέπει να θυμίσουμε πως μάνατζερ του Leclerc είναι ο Nicolas Todt, γιος του πρώην αφεντικού της Scuderia Ferrari και νυν προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt.

Advertisement
Advertisement

vettel-leclerc-austria20-a1000x600

Στη συνέχεια, ο βετεράνος οδηγός αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Ferrari, παρότι δεν θήτευσε ποτέ σε αυτή.

«Δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στη Ferrari. Κινούνται σε λάθος κατεύθυνση εδώ και χρόνια. Πολλοί απαιτούν αλλαγές στη διοίκηση της ομάδας αλλά δεν πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Δεν έχει νόημα μεσούσης της σεζόν. Πρέπει όμως να αρχίσουν να ψάχνουν τα κατάλληλα πρόσωπα για το μέλλον», είπε ο Ralf.

Advertisement

Μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν, ο Leclerc μετρά δύο ανέλπιστες παρουσίες στο βάθρο ενώ ο Vettel δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει στο Top-5.

vettel-gb20-a1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του GP Ουγγαρίας

Ανακοίνωσε άλλους τρεις αγώνες η F1!

Δεν θα τρέξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η F1

Advertisement