Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Raikkonen: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Raikkonen: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!

FORMULA 1

Raikkonen: Δεν είμαστε βλάκες στη Ferrari!

FORMULA 1

Ο Φινλανδός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν οδήγησε στο διήμερο των δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στο Μπαχρέιν. Άφησε τη βρώμικη δουλειά στο Fernando Alonso, καθώς ο Ισπανός αρέσκεται στη λεπτομέρεια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Raikkonen δε ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή χρονιά στη Ferrari, τα αποτελέσματά του είναι πενιχρά στους πρώτους αγώνες. Η καλύτερη θέση μέχρι τώρα μετά από 3 αγώνες είναι η 7η στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μιλώντας για τη συνέχεια ο Iceman άφησε ένα παράθυρο αισιοδοξίας: «Στη θεωρία το Μπαχρέιν ήταν η πιο δύσκολη πίστα για μας, τώρα έρχονται ενόψει του Κινέζικου GP κάποια νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο που ελπίζω να βελτιώσουν τη θέση μας. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα πιέζει στο 100% αλλά χρειάζεται χρόνος, αυτό είναι γεγονός. Δεν είναι χαζοί άνθρωποι, σχεδιάζουμε πολύ καλά πράγματα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα μας αδικούν όμως πιστεύω πως η ομάδα έχει τη δυναμική ν’ ανατρέψει την κατάσταση. Έχω ξαναβρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις σ’ αυτή την ομάδα και σε άλλες και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί διέξοδος».

Advertisement
Advertisement

Ο Raikkonen ήταν πιο ικανοποιημένος από το σετάρισμα του εμπρός μέρους της F14T στο Μπαχρέιν: «Νομίζω πως βελτιώσαμε το μονοθέσιο η αίσθηση που δίνει είναι καλύτερη αν και δε φάνηκε στα αποτελέσματα».

O Φινλανδός που ήταν απών στο τεστ του Σακχίρ, θα οδηγήσει και τις δυο μέρες δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη στις 13/14 Μαΐου.