Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Προσπαθούν να κρατήσουν τον Kimi

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσπαθούν να κρατήσουν τον Kimi

FORMULA 1

Προσπαθούν να κρατήσουν τον Kimi

FORMULA 1

Η Lotus F1 κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον Kimi Raikkonen στις τάξεις της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

O Φινλανδός αποτελεί το πιο καυτό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι του 2014, με τη Red Bull Racing να φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον στρατολογήσει στη θέση του Μαρκ Ουέμπερ που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Ενώ άγνωστες παραμένουν οι πραγματικές προθέσεις των ταύρων ή αν προτιμάτε τον αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα συμφωνήσει σε μία τέτοια κίνηση, από τη πλευρά της η Lotus κάνει ότι μπορεί για να “δέσει” τον ηγέτη της.

“Τα δύο τελευταία χρόνια, μειώνουμε συνεχώς τη διαφορά μας από τη Red Bull. Θέλει να ξέρει αν θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και του χρόνου. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις σχετικά με το τεχνολογικό πακέτο που θα έχουμε. Είναι αρκετά ώριμος και θα αποφασίσει μόνος του τι να κάνει. Μία ενδεχόμενη μεταγραφή στη Red Bull Racing, θα έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της για εκείνον”, σχολίασε στο BBC Sport ο Μπουγιέ.

Βέβαια εκτός από το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του μονοθεσίου, τις εκτός πίστας υποχρεώσεις που ο Ράικονεν βαριέται παράφορα, τίθεται και θέμα… οικονομικού χαρακτήρα. Κι εκεί η Lotus δεν ήταν και τόσο συνεπής τον τελευταίο καιρό.

Advertisement
Advertisement

“Είναι αλήθεια πως η τελευταία δόση του μισθού του καταβλήθηκε με καθυστέρηση. Έχει καταβληθεί όμως”, ξεκαθάρισε ο Γάλλος ισχυρός άνδρας της Lotus.

Ο Ράικονεν πέρυσι έκλεισε τη σεζόν στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας στο ενεργητικό του μία νίκη. Φέτος κέρδισε στην πρεμιέρα και μετά τη δεύτερη θέση στη Γερμανία, ένατο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, είναι επίσης τρίτος, 9 πόντους πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο και 41 πίσω από τον Φέτελ.

Advertisement