Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ποιος είναι ο… Messi της Formula 1;

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος είναι ο… Messi της Formula 1;

FORMULA 1

Ποιος είναι ο… Messi της Formula 1;

FORMULA 1

Μπορεί η σύγκριση ενός ποδοσφαιριστή με έναν οδηγό αγώνων να φαντάζει αδόκιμη, ωστόσο ο Robert Doornbos δεν δίστασε να την κάνει!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον Ολλανδό πρώην οδηγό της Formula 1, που συμμετείχε σε 11 Grand Prix, τα 8 με τη Minardi στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 και τα άλλα 3 με τη Red Bull Racing στο φινάλε της επόμενης σεζόν.

Δεδομένης της καταγωγής του, μάλλον μπορείτε να καταλάβετε ποιον παρομοίωσε με τον Lionel Messi του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ναι, είναι συμπατριώτης του και ναι, τον λένε Max Verstappen.

«Ο Max Verstappen είναι ο Messi του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τέτοιο σούπερ ταλέντο εμφανίζεται μία φορά στα δέκα χρόνια. Κάποιος που μπορεί να κάνει τόσο σπουδαία πράγματα σε τόσο νεαρή ηλικία, δεν μπορεί παρά να είναι ξεχωριστός», είπε ο Doornbos στο Gassan.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη σεζόν που έρχεται, ο Ολλανδός τόνισε πως οι ελπίδες του 22χρονου πιλότου για τίτλο θα εξαρτηθούν από τις δυνατότητες του πακέτου Red Bull-Honda.

«Όποτε θεωρεί κανείς κάτι αδύνατο, ο Max αποδεικνύει πως δεν είναι. Έχει αποδείξει πως μπορεί να αποδώσει άνω των δυνατοτήτων του μονοθεσίου που έχει στα χέρια του. Αν όμως δεν έχει την ισχύ που πρέπει έναντι των Ferrari ή των Mercedes, τότε είναι όλα πιο δύσκολα. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις σασί και κινητήρα υψηλής ποιότητας», είπε ο βετεράνος οδηγός αγώνων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!