Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παντρεύτηκε ο Kimi Raikkonen!

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παντρεύτηκε ο Kimi Raikkonen!

FORMULA 1

Παντρεύτηκε ο Kimi Raikkonen!

FORMULA 1

Τελικά η Minttu Virtanen τον σοβάρεψε για τα καλά τον Kimi Raikkonen! Αφού τον έκανε μπαμπά πριν από 18 μήνες, τώρα του έβαλε και στεφάνι, με τον γάμο του ζευγαριού να πραγματοποιείται στην Ιταλία!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα στην Τοσκάνη, κοντά στην πόλη της Σιένα, στο μοναστήρι του Σαν Γκαλγκάνο. Ένα μαγευτικό μέρος ανάμεσα στα χωριά Μοντιτσιάνο και Κιουσντίνο, όπου ήλπιζαν να μην τους ακολουθήσουν οι παπαράτσι.

raikkonen-marriage-e640

Advertisement
Advertisement

Παρότι τελικά φωτογραφίες υπάρχουν από την είσοδο και την έξοδο των νεόνυμφων αλλά και καλεσμένων τους, προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε δει κάποια εικόνα από το μυστήριο.

raikkonen-marriage-c640tall

Το 29χρονο μοντέλο φορούσε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό νυφικό, με τον πατέρα της να είναι εκεί για να την παραδώσει στον 36χρονο Kimi.

Advertisement

raikkonen-marriage-d640

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως δεν έχουμε δει εικόνες από πολλά μέλη της «οικογένειας» της F1, παρά μόνο του επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Maurizio Arrivabene, με τη σύζυγό του Stefania Bocchi.

Advertisement

raikkonen-marriage-f640short

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του Φινλανδού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή, αφού το 2004 είχε παντρευτεί με τη Jenni Dahlman, με την οποία χώρισε το 2013.