Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Lewis Hamilton κάνει sky diving (video)

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Lewis Hamilton κάνει sky diving (video)

FORMULA 1

O Lewis Hamilton κάνει sky diving (video)

FORMULA 1

Ο Lewis Hamilton τα κάνει όλα έξω από νόρμες και δεν φοβάtαι να δοκιμάζει πράγματα εκτός από τη… ζώνη ασφαλείας του. Ένα από αυτά είναι και το sky diving!

Advertisement
Advertisement

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αρέσκεται στις ελεύθερες πτώσεις και μάλιστα μοιράστηκε μέσω social media μία πρόσφατη προσπάθειά του που μας προκάλεσε… ίλιγγο αφού βούτηξε το κενό δίχως δεύτερη σκέψη!

Ο Βρετανός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μαθαίνω να κάνω sky diving τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μίας από τις αγαπημένες μου ασχολίες όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Εδώ είναι η πρώτη μου προσπάθεια να πετάξω μόνος μου με την πλάτη προς τα κάτω, όπου αποδείχθηκα άχρηστος. Μετά από αυτή την πτώση, πέρασα χρόνο προετοιμασίας στην αεροδυναμική σήραγγα. Θα ακολουθήσει κι εκείνο το video για να σας δείξω την πρόοδό μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 36χρονος οδηγός της Mercedes-AMG Petronas, δεν φοβάται να πειραματιστεί και σε άλλους, φαινομενικά επικίνδυνους στίβους, αναζητώντας και εκτός πίστας ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
«Σκαφάτο» F1 Vlog για το GP Μονακό (video)
Ονειρεύεται GP στους δρόμους του Λονδίνου ο Wolff
Το ατύχημα του Schumacher κόστισε… μισό εκατομμύριο δολάρια (vid)