Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Horner κλείνει την πόρτα για Vettel

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Horner κλείνει την πόρτα για Vettel

FORMULA 1

O Horner κλείνει την πόρτα για Vettel

FORMULA 1

Υπό διαφορετικές συνθήκες η Red Bull Racing θα μπορούσε να αποτελέσει «λιμάνι» για τον Sebastian Vettel.

Advertisement
Advertisement

Μαζί μεγάλωσαν στο σπορ, μαζί κατέκτησαν poles, νίκες και τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα σε οδηγούς αλλά και κατασκευαστές την περίοδο 2010-2013. Ωστόσο, επτά χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Στο στρατόπεδο της αυστριακής ομάδας υπάρχει άλλος ηγέτης, ο Max Verstappen. Και με τον Ολλανδό «δεμένο» έως το 2023, οι ταύροι έχουν συσπειρωθεί γύρω του. Έχοντας στο πλευρό του έναν ταλαντούχο οδηγό που κάνει τα πρώτα του, θετικά βήματα στο σπορ, δίχως να δημιουργεί… εσωτερικά προβλήματα – τον Alex Albon.

Θα ήταν λοιπόν διατεθειμένη η Red Bull Racing να αλλάξει αυτή την αρμονία, δεχόμενη ξανά στις τάξεις της το άλλοτε απολωλός πρόβατο που την άφησε για τη Ferrari, δίχως όμως να έχει πέντε χρόνια μετά καταφέρει να την οδηγήσει στην κορυφή; Την απάντηση δίνει ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

«Έχουμε μακροχρόνια συμφωνία με τον Max. Νομίζω πως ο Alex κάνει καλή δουλειά και έχουμε δυναμική ως ομάδα. Η εμπειρία έχει δείξει πως η παρουσία δύο οδηγών σε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν έχει καλά αποτελέσματα. Ο Sebastian Vettel είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός οδηγός άρα δεν νομίζω πως θα ήταν εποικοδομητικό να έχουμε δύο τόσο ανταγωνιστικούς οδηγούς. Είμαστε χαρούμενοι με την παρούσα σύνθεσή μας», είπε ο Horner στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

Πλέον οι επιλογές του Vettel που θα αποτελέσει παρελθόν για τη Scuderia στο τέλος του έτους, είναι περιορισμένες. Και παρότι είναι ακόμα 32, το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Formula 1 φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Δύο Schumacher στο δρόμο για τη Formula 1!

Η συμβουλή του Ecclestone στον Vettel

Advertisement

H Ferrari εξετάζει την εμπλοκή της στα IndyCar